Schoonmaakdienst nodig?Ontvang gratis vergelijkende offertes!
Schoonmaakdienst nodig?
Ontvang gratis vergelijkende offertes!

Schoonmaak : Koopgids

Onze meest gelezen artikelen in Schoonmaak

Vind al onze artikelen in Schoonmaak

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijfvoor uw bedrijf? Het hangt van uw behoeften en bedrijfstype af welk soort schoonmaakbedrijf het beste bij uw bedrijf past. In deze gids helpen we u op weg en kunt u lezen over de verschillende taken van een schoonmaakbedrijf. 

 

Schoonmaakbedrijven voor verschillende bedrijfstypen

Heeft u kantoren, een hotel een school of een ziekenhuis dat schoongemaakt dient te worden? voor elk type ruimte zijn andere schoonmaakwerkzaamheden en andere eisen van kracht. Zo dient er in een ziekenhuis rekening gehouden te worden met strenge hygiënenormen. Op een kantoor zijn vaak veel elektronische apparatuur aanwezig, waar de schoonmakers rekening mee dienen te houden. 

 

Kosten schoonmaakbedrijven

Voor elk type schoonmaakwerkzaamheden zijn andere tarieven van kracht. Zo zijn klassieke schoonmaakwerkzaamheden als het poetsen van de vloer, de ruiten of bureaus goedkoper dan het kuisen na calamiteiten bijvoorbeeld. Hierbij kunt u denken aan het poetsen na een brand of inbraak. 

 

Schoonmaakbedrijven: schoonmaaknormen

 

In sommige gevallen dient de schoonmaak aan bepaalde normen te voldoen. Zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van een ziekenhuis. Een poetsbedrijf dient hierin te zijn gespecialiseerd om dit soort werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.