Kantoorinrichting

Vind al onze producten en diensten in Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Bekijk onze content in schoonmaak

Koopgids in :1
  • Koopgids

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een bedrijfspand, school of ziekenhuis? Of heeft u hulp nodig bij het opruimen na een brand? Wij helpen u bij het vinden van het juiste type schoonmaakwerkzaamheden inclusief hygiënenorm. Vervolgens wordt gekeken welke schoonmaakbedrijven het beste aansluiten.

Vergelijk aanbiedingen in schoonmaak

Bekijk onze content in beveiliging

Koopgids in :1
  • Koopgids

Om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen indringers en brand zijn de juiste beveiligingsmaatregelen een pre. Er zijn diverse soorten beveiligingsmaatregelen mogelijk, zoals een camerabewakingssysteem, alarmsysteem, toegangscontrole en brandbeveiliging. De inzet van middelen kan op maat worden afgestemd.

Vergelijk aanbiedingen in beveiliging

Uw werkomgeving is belangrijk. Daarom moet u aandacht besteden aan uw bedrijfsruimten. Op de eerste plaats is het noodzakelijk om uw terrein te beveiligen. Verder dient elk type bedrijfsruimte ook te worden beveiligd: kantoren, magazijnen, winkels, restaurants... Hiervoor kunt u een beroep doen op aanbieders van elektronische beveiliging voor de installatie van camera's, alarmen of complete bewakingssystemen. U kunt ook een offerte aanvragen bij een aanbieder van fysieke bewaking. Een bewaker zal dan permanent op het terrein aanwezig zijn. Om de ingangen te controleren, kunt u ook veiligheidshekken plaatsen. Deze zorgen ervoor dat elke ingang wordt gecontroleerd en bewaakt en zijn ideaal voor bedrijfstakken met een hoog risico. Het is ook noodzakelijk om de brandveiligheid van uw bedrijfsruimte te waarborgen: alarm, brandblusser, branddeur...

Een veilige werkomgeving moet ook schoon zijn. Doe hiervoor een beroep op teams van gekwalificeerde vakmensen voor het schoonmaken van bedrijfsruimten. Onze dienstverleners zijn gespecialiseerd in diverse soorten reiniging en zijn eveneens gekwalificeerd op het gebied van ontsmetting. Het zijn stuk voor stuk gespecialiseerde vakmensen, ongeacht het type bedrijfsruimte.

Voor een optimaal gebruik van uw bedrijfsruimten doet u er goed aan de prijzen van diverse energiebedrijven van water, elektriciteit en gas met elkaar te vergelijken om zo voordelige tarieven te krijgen. Als u naar een nieuw pand verhuist, doe dan een beroep op professionele hulp om uw nieuwe bedrijfsruimte zo in te richten dat die perfect bij uw bedrijf past. Kies vakmensen om u te helpen met alle details van de verhuizing.

Selecteer het product of de dienst waarin u geïnteresseerd bent