TRACK EN TRACEKortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
TRACK EN TRACE
Kortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
Efficiency, besparingen, winstgevenheid
Volg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer
Efficiency, besparingen, winstgevenheidVolg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer

Track & Trace : Koopgids

Onze meest gelezen artikelen in Track & Trace

Vind al onze artikelen in Track & Trace

Met GPS volgsysteem kunt u uw bedrijfswagens in realtime volgen op afstand. Dit biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld een adequate kilometerregistratie doorvoeren en krijgt u inzicht in de routes en het rijgedrag van uw werknemers. Aan de had van deze ritregistraties kunt u uw fleetmanagement optimaliseren en besparen op uw buiten dienst.

 

In deze informatiegids kunt u alles lezen over de functies, de voordelen en de wetgeving omtrent een GPS volgsysteem. U kunt tevens meerdere gratis offertes aanvragen bij verschillende leveranciers. U haalt het maximale uit uw wagenpark met een GPS volgsysteem!

 

Een GPS volgsysteem biedt verschillende voordelen en functies. Het zal bijdragen aan een beter beheer van uw wagenpark, dat zal resulteren in een aanzienlijke kostenvermindering. Bovendien zijn uw bedrijfswagens beter beveiligd, evenals uw werknemers. De functies van een GPS volgsysteem op een rij:

-          Navigatie voor de bestuurder

-          Communicatie met de bestuurder (vocaal of geschreven)

-          Inzicht in benzinegebruik

-          Rapportages en statistieken

-          Realtime volgfunctie op afstand

-          Alarmfunctie, antidiefstal

 

 

Een GPS volgsysteem is niet uitsluitend geschikt voor grote bedrijven. Elk bedrijf met een wagenpark kan er zijn voordeel uit halen. Ook in de bouw kan een GPS volgsysteem goed ingezet worden. Het systeem kan zicht houden op dure bouwmaterialen en apparatuur op een bouwplaats bijvoorbeeld. Taxibedrijven, verkopers, installatiebedrijven, onderhoudsbedrijven, vertegenwoordiger, etc. kunnen allen profiteren van de voordelen van een GPS volgsysteem.