Bedrijfswagens & Transport

Vind al onze producten en diensten in Bedrijfswagens & Transport

Bedrijfswagens & Transport

Bekijk onze content in track & trace

Koopgids in :1
  • Koopgids

Een GPS volgsysteem is een uniek ‘track & trace’ systeem waarmee u bijvoorbeeld een (vracht)auto of scooter kan vinden en volgen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier hun voordeel mee doen. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld met behulp van een GPS volgsysteem het wagenpark beter beheren en beveiligen.

Vergelijk aanbiedingen in track & trace

Bekijk onze content in tankkaarten

Koopgids in :1
  • Koopgids

Een tankpas zorgt er voor dat u als ondernemer geen omkijken meer heeft naar de tankadministratie van uzelf en uw medewerkers. Het inboeken van tank- en parkeerbonnen behoort tot de verleden tijd. Daarnaast krijgt u snel inzicht in het brandstofverbruik en bespaart u tijd en geld op uw boekhouding.

Vergelijk aanbiedingen in tankkaarten

Wanneer het over bedrijfswagensgaat, moet eerst een onderscheid worden gemaakt tussen zware en lichte bedrijfswagens. De zware wagens wordengebruikt voor het vervoer van goederen, terwijl de lichtewagen een voordeel in natura is, dat wordt toegekend aan werknemers die voorhet bedrijf op de weg zitten, (o.a. vertegenwoordigers).

Binnen de bedrijfswagens moet een onderscheid worden gemaakt tussen de bedrijfsauto en de dienstauto. De dienstauto mag alleen voor beroepsdoeleinden worden gebruikt. De auto van de zaak daarentegen wordt ter beschikking van de werknemer gesteld en kan dus ook buiten werktijd worden gebruikt.

Ongeacht het bedrijfsbeleid hebben bedrijfsauto's veel voordelen. Zijvergemakkelijkeno.a. het reizen en dragen eraan bij om werknemers te motiveren. De bedrijfsauto verbetert ook het imago van het bedrijf bij de klanten. Bovendien, als u de voertuigen koopt, zal het bedrag van de aankoop aftrekbaar zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om het wagenpark te integreren in de activa van de onderneming, om de waarde ervan te verhogen.

Het beheer van een wagenpark vormt echter een aanzienlijke financiële kostenpost (huur, onderhoud, verzekering, revisies, brandstof...). Daarom is het belangrijk dat de voertuigen zijn afgestemd op uw behoeften. Om de kosten te optimaliseren, adviseren we u om u te abonneren op aanvullende dienstenzoals een geolokaliseringssysteem of de tankpas.Geolokalisatie stelt u in staat in real time de positie van elke werknemer te kennen, om de toewijzing van opdrachten te verbeteren, hetrouteverloop te volgen en de communicatie tussen de teams te vergemakkelijken. Met de tankpaskunt u uw reiskosten beperken, uw boekhouding vereenvoudigen en profiteren van voordelige tanktarieven.

Selecteer het product of de dienst waarin u geïnteresseerd bent