TRACK EN TRACEKortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
TRACK EN TRACE
Kortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
Efficiency, besparingen, winstgevenheid
Volg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer
Efficiency, besparingen, winstgevenheidVolg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer

Track & Trace : Track en trace systeem voor bouw, installatie en onderhoud

Leestijd: 1 min

Track en trace systeem

Track en trace systeem in de bouwsector

Een track en trace systeem kan een grote meerwaarde betekenen voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Bij de meeste bouwbedrijven zijn er namelijk heel wat bestelwagens aanwezig die zich verplaatsen van werf naar werf. Om dit goed te organiseren kan een track en tracé systeem helpen door middel van:

  • Kostenvermindering
  • Daadwerkelijk gewerkte uren verhogen
  • De communicatie tussen bouwplaatsen vergemakkelijk
  • In realtime en exacte de locatie van de voertuigen bekijken
  • Het volgen van uw bouwmateriaal (zoals kranen, cementmachines etc.)

Het volgen van apparatuur

In de bouw komt het vaak voor dat bepaalde kostbare apparatuur op de bouwplaats worden achtergelaten. Kranen, cementmachines, sjofels etc. zijn gemakkelijk het slachtoffer van diefstal gedurende de nacht. Door deze apparatuur te voorzien van een GPS-tracker systeem kunt u altijd bekijken waar uw apparatuur zich bevindt. Mocht dit onvoorzien verplaatst worden kunt u een alarm laten instellen, dan bent u meteen op de hoogte en kunt u de nodige maatregelen nemen.

De installatie en onderhoudssector

Met behulp van een track en tracé systeem kunnen installateurs altijd op tijd bij de klant zijn en snel weer vertrekken naar de volgende. Door middel van de directe communicatie met het hoofdkantoor.

Een zeer logisch gevolg van het snel helpen van de klanten en het optimaal kunnen uitvoeren van depannages is uiteraard een verhoogde klantentevredenheid. Hoe meer tevreden klanten u kan genereren, des te meer mond aan mond reclame u zal hebben en dit zal u ongetwijfeld nog meer nieuwe klanten opbrengen en uw omzet aanzienlijk doen stijgen.

kunnen nieuwe opdrachten gemakkelijk en direct worden doorgegeven aan de installateurs op de weg. De snelste routes kunnen doorgegeven worden en de klant zal hierdoor snel en efficiënt geholpen kunnen worden.