TRACK EN TRACEKortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
TRACK EN TRACE
Kortere Reistijden, Lagere Brandstofkosten !
Efficiency, besparingen, winstgevenheid
Volg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer
Efficiency, besparingen, winstgevenheidVolg uw wagenpark in realtime op smartphone en computer

Track & Trace : Aanbieders auto volgsysteem

Leestijd: 2 min

In Nederland zijn er een aantal leveranciers die gekend staan om hun goede kwaliteit en onberispelijke service als het op auto systemen aankomt. We noemen er een viertal op en geven u mee wat ze voor u kunnen betekenen.

Auto volgsysteem

Auto volgsysteem van TomTom

TomTom is over heel de wereld gekend voor zijn navigatiesystemen en ook bij u zal deze naam zeker niet onbekend klinken. Maar naast de GPS-systemen die TomTom aanbiedt hebben zij ook nog andere bedrijfsoplossingen die de werking van uw bedrijf kunnen optimaliseren. Op dit vlak hebben zij onder andere volgende systemen ontwikkeld:

  • Webfleet: voertuigen op de baan zijn verbonden met het kantoor via Webfleet. U hebt dus perfecte toegang tot alle gegevens, verbruiksoverzichten, etc. op elk moment van de dag.
  • Link: voertuig volg- en traceringssysteem
  • TomTom Pro navigatiesystemen: navigatie die u naast de korte of snelste route ook meegeeft waar de files zich bevinden, registratie van het aantal gewerkte uren, etc.
  • ecoPLUS: systeem waarbij u een realtime overzicht krijgt van het brandstofverbruik van de voertuigen van uw bedrijf zodat u optimaal kan gaan besparen op uw brandstofkosten

RouteConnect

RouteConnect is gespecialiseerd in GPS technologie en trackinsystemen. Het bedrijf streeft ernaar om mobiliteit inzichtelijk te maken. Ze hebben vele oplossingen op het gebied van webfleet met meerdere doeleinden. Zo bieden zij bijvoorbeeld het volgende:

  • EasyConnect: dit systeem bevat real-time monitoring waarmee u de locatie van uw voer- en/ of vaartuigen via PC, tablet of smartphone kunt volgen. De afgelegde routes kunnen geraadpleegd worden met de bijbehorende rapportages.
  • SmartConnect: dit systeem heeft de zelfde functies als EasyConnect, aangevuld met rittenadministratie, kilometermanagement en rittenoverzicht per voertuig of groep voertuigen.
  • TotalConnect: dit systeem biedt de bovenstaande functies met een aantal aanvullingen: temperatuur controle (vracht),  registratie van meerdere bestuurders, signalering bij overschrijden vooraf ingesteld gebied.

CTrack

Ook dit bedrijf biedt meerdere opties op het gebied van trackingsystemen. Zo bieden zij oplossingen voor naviagtie, voertuigvolgsystemen, rapportages en ritregistraties. Deze oplossingen zin toe te passen op zowel kleine als grote bedrijven. Een belangrijke bijkomende oplossing die zij bieden is de volgende:

  • Connected Navigation: met dit systeem kan er makkelijk gecommuniceerd worden met de centrale en de chauffeur. De dagplanning kan op deze manier doorgestuurd, evenals spoedklussen.