Beveiligingssysteem voor bedrijvenOntvang meerdere offertes voor bewaking en beveiligingsystemen
Beveiligingssysteem voor bedrijven
Ontvang meerdere offertes voor bewaking en beveiligingsystemen
Vergelijk & rust uw onderneming voor de beste prijs uit! Vergelijk & rust uw onderneming voor de beste prijs uit!

Beveiliging : Koopgids

Onze meest gelezen artikelen in Beveiliging

Vind al onze artikelen in Beveiliging

Beveiliging is onmisbaar voor zowel bedrijven als de woningen van particulieren. Camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole voor bedrijven, brandbeveiliging… In deze informatiegids leest u alles over deze verschillende soorten beveiliging.

 

Beveiliging: camerabewaking

Welk soort camerabewaking past bij uw bedrijf of woning? Wilt u de beelden op afstand kunnen bekijken door middel van een IP camera? Heeft u een registratiesysteem nodig om de beelden op te kunnen slaan? Wilt u dat er een meldkamer gekoppeld is aan het camerabewakingssysteem? Vele vragen komen op u af wanneer u een bewakingscamera wilt aanschaffen. In de gids vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te maken.

 

Alarmsystemen

Een alarmsysteem is een goede methode om indringers te weren uit uw woning of bedrijf. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden aan een meldkamer en bewakingscamera’s. Wanneer er zich een indringer in het pand bevindt kunnen zo direct de alarmdiensten worden ingeschakeld.  In eerste instantie bestaat een alarminstallatie uit bewegingssensoren. Maar onder alarmsystemen vallen ook rookmelders en brandmelders. Ook gasmelders, watermelders en glasbreukmelders behoren tot de opties.

 

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen zijn vooral geschikt voor bedrijven. Ze kunnen bestaan uit een badgesysteem, toegangspoortjes en biometrische toegangscontrole behoort ook tot de optie. Voor particuliere woningen kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een intercom.