Magazijninrichting & Magazijnstellingen: Ontvang gratis tot 4 offertes binnen 48 uur!
  • Profiteer van de speciaal voor onze gebruikers onderhandelde speciale promoties:
    3 maanden gratis abonnement, geen installatiekosten, speciaal welkomstcadeau… of andere aanbiedingen.

  • Ontdek voor u onbekende leveranciers. Wellicht hebben ze net datgene wat u zoekt of helpen ze u voor een interessantere prijs.

  • Win tijd door uw offerteaanvragen in één keer bij verschillende leveranciers te plaatsen.

  • Als gebruiker betaalt u niets voor onze dienst.

Magazijninrichting: Kopersgids

Bent u op zoek naar stellingen voor uw magazijn? Met de juiste stellingen kunt u voor ruimtebesparing en tijdwinst zorgen. Er bestaan verschillende soorten stellingen, laat u dus goed informeren zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. In deze informatiegids bespreken we onder andere de volgende onderwerpen:

 

Verschillende soorten stellingen

Stellingen bestaan er in verschillende soorten en maten. Elk heeft zo zijn eigen doeleinde. In deze gids bespreken we onder andere de volgende typen stellingen: legbordstellingen, palletstellingen, draagarmstellignen, grootvakstellingen, doorrolstellingen, bandenstellingen

We bespreken de functies, voordelen en toepassingen van de verschillende stellingen, zodat u een goede keuze kunt maken.

 

Tussenvloer

Om meer ruimte te creëren in uw magazijn kunt u naast stellingen ook kiezen voor een tussenvloer. Dit is voornamelijk een goed oplossing voor hoge ruimtes, waar de hoogte niet goed benut wordt. Een tussenvloer voegt een extra etage toe, waardoor er meer opslagruimte of werkruimte gecreëerd kan worden.

 

Kosten stellingen

 

De prijs is afhankelijk van het type stelling dat u nodig heeft. In deze gids geven we enkele richtprijzen waar u zich op kunt baseren. 

Vind al onze artikelen over Magazijninrichting