Frankeermachines:  Bespaar Fors op Frankeerkosten!
Frankeermachines: Bespaar Fors op Frankeerkosten!
Vraag NU uw Gratis Offertes aan
Vergelijk & Bespaar in een Handomdraai!
Vraag NU uw Gratis Offertes aanVergelijk & Bespaar in een Handomdraai!

Frankeermachine : Koopgids

Onze meest gelezen artikelen in Frankeermachine

Vind al onze artikelen in Frankeermachine

Een frankeermachine is een handig hulpmiddel voor bedrijven. Met het apparaat kan men post frankeren tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien gaat het frankeren met een frankeermachine een stuk snellen dan met de hand postzegels plakken.

 

Een frankeermachine is rendabel wanneer men meer dan 10 poststukken per dag verstuurd. De korting op frankeertarieven kan in dit geval oplopen tot ongeveer 12%. Er wordt gemiddeld zo’n 8 cent bespaart per poststuk, afhankelijk van het type post en de bestemming. Het frankeertarief wordt vastgesteld door een interne weegschaal. Op deze manier kunnen er geen fouten meer worden gemaakt en is onder- of overfrankeren verleden tijd.

 

Een ander voordeel van een frankeermachine is de snelheid, er bestaan frankeermachines die tot 10.000 poststukken per uur kan verwerken. Hierbij is dan ook de aanvoer van de poststukken geautomatiseerd.

 

Een frankeermachine kan goed in combinatie worden gebruikt met een couverteermachine en een vouwmachine. Deze twee hulpmiddelen zullen het verwerken van poststukken nog gemakkelijker maken. Een vouwmachine zal de post vouwen en een couverteermachine stopt ze automatisch in de enveloppen.