Frankeermachines:  Bespaar Fors op Frankeerkosten!
Frankeermachines: Bespaar Fors op Frankeerkosten!
Vraag NU uw Gratis Offertes aan
Vergelijk & Bespaar in een Handomdraai!
Vraag NU uw Gratis Offertes aanVergelijk & Bespaar in een Handomdraai!

Frankeermachine

Bekijk onze artikelen in Frankeermachine

Bekijk al onze artikelen in Frankeermachine

Het gebruik van frankeermachines kan zorgen voor een flinke tijdsbesparing. Het is niet langer nodig post zelf te wegen, het frankeertarief uit te rekenen of eindeloos postzegels te plakken. Frankeermachines nemen deze, vaak tijdrovende, handelingen van u over. Bovendien ontvangt u een aantrekkelijke korting op de frankeertarieven.

 Frankeermachines voor bedrijven

Wat zijn frankeermachines?

Frankeermachines zorgen ervoor dat uw post altijd correct gefrankeerd is. De ingebouwde weegschaal bepaalt het gewicht van de post, waarna de machine het juiste frankeertarief berekent. Daarna wordt uw post gestempeld en kan hij via de brievenbus, postkantoor of breng- en haalservice verwerkt worden. Een frankeermachine werkt op basis van een oplaadbaar tegoed, u hoeft zo nooit meer voor postzegels op stap.

 

Voor wie zijn frankeermachines interessant?

Wanneer u meer dan 10 poststukken per dag, 50 per week of 150 per maand verstuurt, is een frankeermachine voor u interessant. Het bespaart u veel tijd en levert bovendien een aangename korting op de verzendtarieven op van ongeveer 12%. Heeft u een advocatenkantoor, bent u accountant of bent u actief in de administratieve sector? Dan is een frankeermachine al gauw rendabel.

 

Wat zijn de voordelen van frankeermachines?

Naast tijdsbesparing en korting op de verzendtarieven heeft een frankeermachine nog meer voordelen. De frankeermachine zorgt ervoor dat uw post een professionele uitstraling heeft en altijd juist gefrankeerd is. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo of een tekstboodschap op de enveloppen te drukken.

 

Welke postverwerkingsapparatuur is nog meer interessant?

Het gebruik van de frankeermachine kunt u goed combineren met een couverteermachine of vouwmachine. Wanneer uw bedrijf veel post verwerkt, kunt u hiermee een grote tijdsbesparing realiseren. De couverteermachine en vouwmachine zorgen ervoor dat uw post netjes gevouwen wordt op de manier waarop u dan wenst. Daarnaast kan de couverteermachine uw post ook in enveloppen doen en dichtplakken. U heeft zo helemaal geen omkijken meer naar uw uitgaande post.