Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Gezond & Fris water op het werk.
Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende Offertes
Vergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!
Gezond & Fris water op het werk.Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende OffertesVergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!

Waterkoelers : Koopgids

Onze meest gelezen artikelen in Waterkoelers

Vind al onze artikelen in Waterkoelers

Naast koffie, thee en andere warme dranken laten bedrijven steeds vaker een watercooler instaleren. Er zijn diverse redenen hiervoor te bedenken. Allereerst is het algemeen bekend dat het drinken van water gezond is en noodzakelijk voor een goede concentratie. Daarnaast is het een prima dorstlesser en een heerlijke verfrissing tijdens de warmere dagen. Daarom is het als werkgever verstandig te zorgen dat de medewerkers in staat zijn om goed te drinken tijdens werktijd.

Aankoopgids Waterkoeler

Waarom een watercooler?

Natuurlijk kunnen we gewoon water uit de kraan drinken maar in een werkomgeving zoals op kantoor is dat niet aan te raden omdat het niet altijd even hygiënisch is. Sommige mensen drinken netjes met een bekertje uit de kraan, anderen met hun mond of hand.

Door het plaatsen van een watercooler kan er op een hygiënische manier heerlijk gekoeld water genuttigd worden. Dat is niet alleen heerlijk als verfrissing tijdens warme dagen maar tegelijkertijd is het ook goed voor de gezondheid en concentratie. Door voldoende te drinken hebben we meer energie, presteren we beter en uiteindelijk is het ook goed voor ons afweersysteem.

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een watercooler?

Water dispenser

Als u een watercooler wilt aanschaffen is het goed om eerst in kaart te brengen wat uw situatie is en wat de behoefte is. De volgende punten zijn goed om eens bij stil te staan:

  • Wat is het budget?
  • Hoeveel personen zullen gebruik maken van de watercooler?
  • Is er een mogelijkheid om het  apparaat aan te sluiten op de waterleiding?

Vervolgens is het aan te raden om eens te kijken wat er zoal aan watercoolers te verkrijgen is. Wat zijn de mogelijkheden, kosten, formaten en keuzes. In deze gids kijken we naar de meest belangrijke punten in de zoektocht naar de juiste watercooler voor u.

Praktische zaken

Hierbij staan we stil bij de locatie binnen uw bedrijf, de installatie, het onderhoud en de hygiëne.

Flessen of waterleiding

We kijken ook naar de voor- en nadelen van een flessen watercooler en die van een watercooler aangesloten op de waterleiding binnen het bedrijf.

Een watercooler kiezen

Door het grote aanbod in coolers  zijn er enorm veel keuzes, soorten, en maten.  Hier wordt in het kort  aandacht gegeven aan de verschillende soorten watercoolers die er te verkrijgen zijn.

Leveranciers

Hier vindt u een overzicht van de grotere leveranciers van watercoolers in Nederland en hun aanbod.

Uw watercooler financieren

Een watercooler kan op meerdere manieren gefinancierd worden. Zo kan deze gekocht, gehuurd en geleased worden. Bruikleen is ook nog een mogelijkheid.

Kostenvergelijking

Het is goed om te kijken wat de kosten van een flessen watercooler zijn op jaarbasis en deze te vergelijken met de kosten van een  watercooler die kan worden aangesloten op de waterleiding.