Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Gezond & Fris water op het werk.
Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende Offertes
Vergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!
  • Profiteer van de speciaal voor onze gebruikers onderhandelde speciale promoties:
    3 maanden gratis abonnement, geen installatiekosten, speciaal welkomstcadeau… of andere aanbiedingen.

  • Ontdek voor u onbekende leveranciers. Wellicht hebben ze net datgene wat u zoekt of helpen ze u voor een interessantere prijs.

  • Win tijd door uw offerteaanvragen in één keer bij verschillende leveranciers te plaatsen.

  • Als gebruiker betaalt u niets voor onze dienst.

Waterkoelers: Kopersgids

Een waterkoeler voor uw bedrijf? U heeft de keuze uit vele modellen en opties. Wilt u een waterkoeler met een fles of aangesloten op de waterleiding? Wilt u gekoeld water, heet water, water op kamertemperatuur? Water zonder prik, bruisend water of bronwater? Het zijn allemaal mogelijkheden wanneer u een waterkoeler gaat aanschaffen.

Welke waterkoeler past het beste bij uw bedrijf?

Een waterkoeler is een uitstekende manier om uw medewerkers, klanten en bezoekers een glaasje water aan te bieden.  Niet alleen koud water is een optie, maar ook heet water om een kop thee of soep mee te maken behoort tot de mogelijkheden. U leest er meer over in de gids.

Flessen of waterleiding?

Een van de eerste keuzes die u dient te maken is die tussen een waterkoeler met fles of één die wordt aangesloten op de waterleiding. Een waterkoeler met flessen heeft enkel een stopcontact nodig. Voor een waterkoeler die wordt aangesloten op de waterleiding heeft u ook een wateraansluiting nodig. De plaatsing speelt hierbij dus een rol. Maar ook het onderhoud. Flessen dienen te worden vervangen en aangevuld. Een leidingwaterkoeler werkt onafhankelijk. U leest alles over de voor en nadelen van beide soorten waterkoelers in deze informatiegids.

Onderhoud waterkoeler

Een waterkoeler dient onderhouden te worden en eventueel aangevuld te worden met waterflessen. De leverancier van de waterkoeler kan deze taken op zich nemen. U sluit hiervoor een service- en onderhoudscontract af wanneer u de waterkoeler aanschaft.

Vind al onze artikelen over Waterkoelers