Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Gezond & Fris water op het werk.
Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende Offertes
Vergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!
Gezond & Fris water op het werk.Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende OffertesVergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!

Waterkoelers : Praktische zaken bij de keuze van een watercooler

Leestijd: 2 min

Een watercooler kan zo besteld en geïnstalleerd worden. Het is echter aan te raden om eerst goed stil te staan bij een aantal praktische zaken. Op die manier kan een juiste keuze worden gemaakt die helemaal gebaseerd is op de wensen en behoeften binnen uw organisatie.

Praktische zaken bij de keuze van een watercooler

Locatie & Installatie

Het is bijvoorbeeld goed om na te denken waar de watercooler geplaatst gaat worden binnen uw bedrijf. Waar in het bedrijf is een plek die centraal ligt waar alle medewerkers bij kunnen? Of is er behoefte aan meerdere watercoolers op diverse plekken? Is er ook een bezoekersruimte waar een watercooler geplaatst kan worden? Dit is een goede service naar uw klanten. Is er op de plekken die u in gedachten heeft ook een mogelijkheid tot aansluiting op de waterleiding? Dit is goed om te weten om straks deze mogelijkheid mee te nemen of uit te sluiten in de zoektocht.

Service & Onderhoud

Een watercooler heeft onderhoud nodig. Bij een watercooler met flessen begint dit al met het plaatsen en vervangen van de flessen. Maar ook een watercooler op de waterleiding dient te worden onderhouden. Is er binnen uw bedrijf een mogelijkheid om het onderhoud zelf te verzorgen door bijvoorbeeld een technische dienst? Of besteed u dit liever uit aan een derde partij zoals de leverancier zelf?

Bijvullen of aansluiting waterleiding?

Heeft u liever flessen water die kunnen worden vervangen met een nieuwe? Of is de aansluiting op de waterleiding een verstandigere keuze? Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Uiteraard hangt de keuze van een aantal factoren af:

  • Hoeveel gebruikers zijn er per dag?
  • Wat is het aanwezige budget?
  • Is de mogelijkheid aanwezig tot aansluiting op de waterleiding?

Hygiëne

Door het gebruik van bekertjes en een goed onderhoud van de watercooler zorgt u voor een goede hygiëne. Daarnaast is het goed om na te denken over de schoonmaak van het apparaat. Wellicht kan de schoonmaakdienst iedere dag een aantal kleine schoonmaak handelingen verrichten zodat de hygiëne optimaal blijft. U kunt ook de leverancier inschakelen voor de service en onderhoud via een huurcontract bijvoorbeeld.

Door deze praktische zaken al goed in kaart te brengen bent u goed voorbereid om de juiste watercooler uit te kiezen die bij uw organisatie past. De leveranciers kunnen u zo een gedegen advies geven die gebaseerd is op uw huidige situatie.