Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Waterkoeler Offertes: Vergelijk & Bespaar!
Gezond & Fris water op het werk.
Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende Offertes
Vergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!
Gezond & Fris water op het werk.Ontvang tot 4 Gratis & Vrijblijvende OffertesVergelijk de voorstellen & Bespaar tot 30%!

Waterkoelers : Een watercooler kiezen

Leestijd: 2 min

Er is veel aanbod op het gebied van watercoolers. Hierdoor is er heel veel mogelijk. Met flessen of zonder, inbouw of losstaand en nog meer mogelijkheden. Hier vindt u de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Een watercooler kiezen

Tabeltop of countertop watercooler 

Deze coolers zijn compact en kleiner qua afmeting. Hierdoor kunnen ze overal worden geplaatst. Op het aanrecht, op een tafel of zelfs op een bureau. Vaak zijn deze modellen wel voorzien van een waterleiding aansluiting. Het design is vaak strak en modern.

Losstaand

Staande watercoolers zijn ideaal doordat ze overal geplaatst kunnen worden. In ieder bedrijf, kantoor, gang, werkplek, winkel, wachtruimte en showroom. Deze coolers zijn in zeer veel soorten te verkrijgen. Met flessen, met waterleiding aansluiting, met warm water functie en nog veel meer. Ook is er veel aanbod in het uiterlijk en design.  

Inbouw

Er zijn ook modellen verkrijgbaar die kunnen worden ingebouwd. Zo zijn er bijvoorbeeld coolers die onder het aanrecht bevestigd kunnen worden. Zo blijft de keuken strak en overzichtelijk terwijl deze van heerlijk fris en gekoeld water is voorzien. Maar wat dacht u van een kast met daarin een koffieautomaat en een watercooler ingebouwd boven elkaar?

Aan de muur bevestigd

Er bestaan ook coolers die aan de muur bevestigd kunnen worden. Op deze manier kunnen locatie problemen worden opgelost zoals bijvoorbeeld de plek waar de waterleiding loopt. Door het apparaat op te hangen kan er ruimte worden bespaard en gecreëerd.

Met warm water functie

Niet alleen in de formaten is het watercooler aanbod groot maar ook het assortiment die een cooler te bieden heeft, heeft meerdere opties. Zo zijn er apparaten die naast gekoeld water ook een warm water functie hebben. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld oploskoffie, thee en soep.

Met kamertemperatuur en gekoeld water

Sommige mensen vinden gekoeld koud water niet zo lekker. Speciaal daarom zijn er ook apparaten op de markt die naast een gekoelde functie ook een functie hebben om water op kamertemperatuur te tappen.

Met gekoeld en bruisend water

Het is ook mogelijk om een glas bruisend water te tappen uit een watercooler. Door koolzuur toe te voegen geeft deze mogelijkheid nog een extra luxe dimensie aan een gekoeld glas water. Door een luxe watercooler te plaatsen waar uw klanten of bezoekers komen geeft u hen in ieder geval een hele goede indruk!