OFFERTE TANKPAS VOOR BEDRIJVENVergelijk de aanbiedingen en vind de voordeligste optie voor jou!
OFFERTE TANKPAS VOOR BEDRIJVEN
Vergelijk de aanbiedingen en vind de voordeligste optie voor jou!
Bespaar direct vanaf de eerste getankte liter
op je professionele reiskosten
Bespaar direct vanaf de eerste getankte literop je professionele reiskosten

Tankkaarten : Total tankkaart

Leestijd: 3 min

Bent u ondernemer en bedrijfsmatig veel onderweg? Heeft u een bedrijf met een wagenpark? Of beheert u een transportbedrijf? Ontdek dan de voordelen die een Total tankkaart met zich meebrengt.

 Total tankkaart

De mogelijkheden

Total biedt tankkaarten op maat. Daardoor sluit de dienstverlening aan bij de grootte en de behoefte van uw bedrijf. Tankkaarten worden uitgegeven voor:

  • Bedrijven met minder dan vijftien voertuigen in beheer
  • Bedrijven met meer dan vijftien voertuigen
  • Transportbedrijven
  • Diplomaten

Waarom een Total tankkaart?

Het is voor bedrijven noodzakelijk om een uitgebreide administratie bij te houden. U dient precies te weten wanneer er met welk voertuig en voor welk bedrag is getankt. Dit brengt een behoorlijke administratieve rompslomp met zich mee. Alle bonnetjes moeten worden verzameld en verwerkt.

Met de tankkaart van Total is deze rompslomp voortaan verleden tijd. Al uw medewerkers ontvangen een kaart waarmee ze op rekening van uw bedrijf kunnen tanken. U ontvangt van het brandstofbedrijf iedere twee weken een factuur waarop alle transacties zijn verwerkt. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat er door wie is getankt. 

Controle en inzichtelijkheid staan centraal:

  • Controle: u heeft de regie als u uw medewerkers gebruik laat maken van een tankkaart van Total. U bepaalt welke medewerker voor welk bedrag mag tanken. De veiligheid van uw portemonnee blijft gewaarborgd, omdat iedere medewerker een kaart ontvangt met zijn of haar naam die gekoppeld is aan het voertuig waarmee mag worden getankt. De kaart is voorzien van een beveiligingscode, zodat een derde bij diefstal of verlies geen gebruik kan maken van de pas. Bovendien kunt u in een dergelijke situatie een spoednummer bellen, deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. De verloren kaart wordt dan direct geblokkeerd.
  • Inzichtelijkheid: u ontvangt iedere twee weken een duidelijk overzicht van alle tankbeurten die op naam van uw bedrijf zijn gedaan. U weet precies hoeveel brandstof welke medewerker voor welk voertuig heeft getankt. Zo worden de tankbewegingen van uw bedrijf inzichtelijk.

Extra voordelen Total tankkaart

Dienstverlening staat bij Total hoog in het vaandel, daarom geniet u extra voordelen als u gebruikmaakt van een Total tankkaart:

  • Pechhulp: als u gebruikmaakt van de Total tankkaart, maakt u gratis gebruik van pechhulp. Niet alleen in België wordt u snel op weg geholpen, maar ook in 35 landen in Europa. Bij de pechhulp is het takelen van uw voertuig inbegrepen en krijgt u, indien nodig, gedurende 24 uur een vervangende auto. Zo lijden uw zaken zo min mogelijk onder een vervelend incident als panne met de auto.
  • Aanvullende diensten: u kunt gebruikmaken van aanvullende diensten. Dan kunnen medewerkers hun tankkaart gebruiken om niet alleen te tanken, maar ook om de auto te laten wassen of om motorolie te kopen in de winkel. U bepaalt welke aanvullende diensten wel en welke niet worden geactiveerd op de kaart. Als u een carwash-kaart in gebruik neemt, krijgt u bovendien een flinke korting op autowasbeurten.
  • Goede dichtheid benzinepompen: Total benzinepompen zijn niet alleen wijdverspreid in België, u vindt ze in heel Europa. Waar u ook bent, er is altijd een tankstation van Total in de buurt. Daarom kunt u altijd en overal gebruikmaken van uw Total tankkaart.