KASSASYSTEEM: VERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
KASSASYSTEEM: VERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Kom direct in contact met 4 leveranciers!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Kom direct in contact met 4 leveranciers!

Kassa-systemen : Mobiel pinapparaat huren

Leestijd: 2 min

Afrekenen bij de winkel gaat steeds vaker via het digitale betalingsverkeer. Mensen hebben steeds minder geld op zak en verwachten dat ze overal kunnen pinnen. Op een vaste locatie en bij grote bedrijven is dat vaak geen probleem, maar mensen verwachten dat ze ook bij kleinere bedrijven en bijvoorbeeld op de markt kunnen betalen met hun bankpas. Als u uw klanten dus betalingsgemak wilt bieden dan zult ook u een pinapparaat moeten hebben. Maar wat als u geen vaste locatie heeft of als u niet structureel een pinapparaat nodig heeft? Dan kunt u een mobiel pinapparaat huren.

Mobiel pinapparaat huren

Een mobiel pinapparaat huren: voor wie?

Een mobiel pinapparaat  maakt het mogelijk om niet gebonden te zijn aan een bepaalde locatie voor het afrekenen van diensten en producten. Maar wie hebben er nu eigenlijk baat bij het huren van een mobiel pinapparaat. In de volgende gevallen kan het handig zijn om een mobiel pinapparaat te huren:

  • U staat op markten en braderieën en wilt uw klanten graag het betaalgemak van een pinapparaat bieden. Een mobiel pinapparaat biedt dan een uitkomst, aangezien u deze overal mee naar toe kunt nemen.
  • U heeft een bezorgdienst en wilt uw klanten bij bezorging direct af laten rekenen. Met een mobiel pinapparaat biedt u de klant een extra service.
  • U wilt binnen uw bedrijf uw klanten op meerdere plaatsen de mogelijkheid bieden om af te rekenen. Bijvoorbeeld in de horeca. Zo bent u niet gebonden aan een vaste plek, omdat u het pinapparaat overal mee naar toe kunt nemen.

Voordelen van een mobiel pinapparaat huren

Het huren van een mobiel pinautomaat biedt een voordeel voor de klant, maar ook voor uzelf. U biedt uw klanten een extra stukje betaalgemak doordat zij bij u niet alleen contant maar ook via de pin kunnen betalen. Het voordeel voor uzelf is dat u altijd en overal uw kassa bij u heeft. U heeft daarnaast ook direct het geld van uw klanten binnen. Veel bedrijven die voorheen bijvoorbeeld met openstaande rekeningen werkten laten de klant nu direct via een pinapparaat betalen. Dit voorkomt het langdurig open blijven staan van bepaalde facturen en zorgt voor een direct cash-flow.

Een mobiel pinapparaat huren of kopen?

Ook bij een mobiel pinapparaat heeft u een mogelijkheid tot koop, huur of lease. Alle opties brengen bepaalde voordelen maar ook nadelen met zich mee. Als u op zoek bent naar een structurele oplossing dan is een mobiel pinapparaat kopen vaak de beste oplossing. Dat brengt een redelijke investering met zich mee in het begin, maar is op termijn vaak een goedkopere oplossing. Als u echter maar tijdelijk de beschikking wilt over een mobiel pinapparaat of u heeft het aanschafbedrag voor een mobiel pinapparaat niet direct voor handen, dan is een mobiel pinapparaat huren een betere oplossing. Vaak is de huur van een mobiel pinapparaat ook erg flexibel en kunt u deze per maand opzeggen. Ideaal als u bijvoorbeeld 2 of 3 keer per jaar een pinapparaat tot u beschikking wilt hebben.