Human resources

Vind al onze producten en diensten in Human resources

Human resources

Bekijk onze content in salarisadministratie

Koopgids in :1
  • Koopgids

Met payrolling besteedt u de loon- en personeelsadministratie van uw organisatie uit. Uw medewerkers staan dan op de loonlijst van het payroll bedrijf. Dit bedrijf neemt vervolgens de arbeidsrechtelijke risico’s, juridische verplichtingen en de bijbehorende administratieve verplichtingen van u over.

Vergelijk aanbiedingen in salarisadministratie

Human resources zijn een essentieel onderdeel van een onderneming. De taak van personeelszaken bestaat eruit bekwaam personeel te vinden dat aan de behoeften van het bedrijf kan voldoen.Maar dat isniet hun enige verantwoordelijkheid!Human resourcesspelen ook een centrale rol in de strategie van een onderneming.

Eenmaal aangenomen, is het nodig de werknemers te motiveren,ervoor te zorgen dat ze volledig in het bedrijf worden geïntegreerd en erop toe te zien dat ze zich verder kunnen ontplooien. Personeelsbeheer is dus veel meer dan louter tijdbeheer, salarisadministratieof opvolging van vakantiedagen. Het gaat erom te reageren op interne problemen en tegelijkertijd de dialoog tussen de bedrijfsleideren zijn werknemers te vergemakkelijken.

De afdeling human resources heeft dan ook een sleutelpositie in de globale strategie van de onderneming.Om hen te helpen bij hun werk, bestaan er vele oplossingen.

  • Tijdregistratiesyteem:Om de werkurente registreren, is het wenselijk een prikklok te installeren. Het registreert en verwerkt de informatie automatisch alvorens deze naar de salarisadministratie te sturen.
  • Salarisadministratie:Om tijd te besparen, is het mogelijk dezedienst uit te besteden. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor een speciale software, maar u kunt ook een beroep doen op een professional.
  • Beloning en gratificatieDoor het creëren van gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden maakt u uw bedrijf aantrekkelijker en zult u minder moeite hebben om talent te motiveren en voor uw bedrijf te behouden.
  • OpleidingsinstellingenHet is belangrijk om werknemers opleidingen aan te bieden, zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe doelstellingen kunnen halen. In ruil daarvoor beschikt de onderneming over gekwalificeerde en veelzijdige arbeidskrachten. Dus of het nu gaat om computervaardighedenof een vreemde taal leren, of om eerste hulpte kunnen verlenen, met Companeo vindtusnel een aanbieder bij u in de buurt!
Selecteer het product of de dienst waarin u geïnteresseerd bent