KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:
Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
Kopen, Huren of Leasen…
Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…
Vergelijk hier de beste Deals!
Kopen, Huren of Leasen…Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…Vergelijk hier de beste Deals!

Koffiemachine : Koffieautomaat huren

Leestijd: 2 min

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een automaat voor uw bedrijf heeft u de keuze uit verschillende leveranciers. Daarnaast speelt de keuze tussen kopen of huren een belangrijke rol. Beide opties hebben verschillende voordelen. De voordelen van een koffieautomaat huren vindt u hier.

Koffieautomaat huren

Koffieautomaat huren: laag maandbedrag

Het budget een heel belangrijke factor wanneer u een koffieautomaat wilt huren. Als u een automaat huurt heeft u geen grote aankoopsom nodig. In plaats hiervan heeft u te maken met een maandelijks huurtarief.

Koffieautomaat huren: interessante extra’s

Door een automaat te huren vallen een hoop extra services binnen het huurcontract, waardoor er vaak geen extra kosten verbonden zijn aan services als onderhoud, installatie en storingen. Deze extra services zijn verrekend in het maandelijkse huurtarief. Verder blijft de automaat eigendom van de leverancier die dan dus ook verantwoordelijk is voor storingen en het oplossen van defecten. En als er een storing of defect is gevonden zal er in de meeste gevallen een vervangende automaat geplaatst worden.

Samenstellen assortiment

De mogelijkheid om het assortiment met de leverancier samen te stellen behoort ook tot de mogelijkheden wanneer u een automaat huurt. Op deze manier kunt u bepaalde producten uitproberen en zo het assortiment afstellen op de wensen van uw medewerkers.

Productlevering

De leverancier van uw automaat kan ook de producten uit uw automaat periodiek leveren. Dit kunt u laten opnemen in het huurcontract.

Betaalwijze veranderen

Wanneer u huurt zijn er altijd mogelijkheden om te veranderen van betaalwijze. Stel dat u zou willen overstappen naar het betalen met een badge in plaats van muntgeld. De leverancier kan hier snel op inspelen door een andere automaat te plaatsen of een andere betaalwijze in te bouwen. Er wordt dan wel een wijziging in het huurcontract doorgevoerd.

Wist u dat… U een koffieautomaat bij sommige leveranciers ook gratis in bruikleen kunt krijgen?

Het is dus belangrijk dat de wensen, behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf goed in kaart worden gebracht wanneer u denkt over de aankoop of het huren van een koffie-, frisdrank- of een snack- of snoep- automaat. Het is van de situatie afhankelijk of huren voor u de juiste optie is. Bespreek uw wensen en behoeften met leveranciers en zij zullen de juiste oplossing voor u vinden.