KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:
Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
Kopen, Huren of Leasen…
Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…
Vergelijk hier de beste Deals!
Kopen, Huren of Leasen…Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…Vergelijk hier de beste Deals!

Koffiemachine : Een koffiemachine kopen

Leestijd: 2 min

Wanneer u er over nadenkt een koffiemachine te kopen, is het altijd aan te raden eerst de wensen en behoeften van uw bedrijf goed in kaart te brengen. Afhankelijk van een aantal factoren is het soms voordeliger om een automaat te kopen in plaats van te huren.

koffiemachine kopen

Koffiemachine kopen: investering en eigendom

een koffiemachine kopen maakt dat deze eigendom wordt van het bedrijf. Dit heeft als voordeel dat u geen maandelijks terugkerende huurtarieven heeft. Wel kunnen er periodiek minimale kosten in rekening worden gebracht voor bijvoorbeeld een servicecontract of een storingsdienst. Maar ook deze services kunnen uiteraard intern geregeld worden waardoor er na de aanschaf geen extra externe kosten meer zullen zijn. De aankoop van een automaat kan worden gezien als een investering voor uw bedrijf.

 

Bijvullen en wijzigen assortiment in eigen hand

Wat een mooi aspect is van een automaat kopen is dat deze door het eigendom helemaal naar eigen wens is in te richten. Zo kan het assortiment helemaal naar eigen wens worden samengesteld en kan het bijvullen intern worden geregeld. Door bijvoorbeeld een conciërge, de catering of de receptie. Zo kunnen er ook dagverse producten in worden verwerkt als belegde broodjes en salades. Hierbij is het uiteraard wel heel belangrijk dat de wetgeving van de warenwet wordt toegepast.

 

Mogelijkheid tot verkopen

Indien een automaat eigendom is van de organisatie kan deze verkocht worden in de toekomst. Het is een investering voor uw bedrijf. Zodra er geld nodig is kan de automaat verkocht worden zodat er geld vrij komt voor andere zaken.

Het is belangrijk dat de wensen, behoeften en mogelijkheden goed in kaart worden gebracht wanneer een bedrijf denkt over het kopen of huren van een automaat. Door zich goed te laten adviseren door een vakkundige partij kan er specifiek gekeken worden naar de mogelijkheden en zo zal u een gedegen beslissing kunnen nemen of u gaat huren of kopen.