KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
KOFFIEAUTOMAAT VOOR UW BEDRIJF:
Ontvang tot 4 Prijsoffertes in 1-Min!
Kopen, Huren of Leasen…
Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…
Vergelijk hier de beste Deals!
Kopen, Huren of Leasen…Met bonen, Instant Koffie of Fresh Brew…Vergelijk hier de beste Deals!

Koffiemachine : Een koffie automaat met meerdere warme dranken

Leestijd: 2 min

Niet al uw medewerkers zijn koffiedrinkers en u wilt ook hen in hun behoeften voorzien? Vaak kan een koffie automaat  meer schenken dan alleen koffie. Warme dranken als thee en chocolademelk kunnen ook in het assortiment worden opgenomen. Daarnaast willen uw medewerkers misschien wel meer keuze dan alleen zwarte koffie. Een gecombineerde koffie automaat is dan de ideale oplossing voor u.

Koffie automaat

Koffie automaat: soorten warme dranken

Naast het gewone kopje zwarte koffie zijn er enorm veel koffievariaties en andere warme dranken die u als ondernemer aan uw medewerkers en bezoekers kunt aanbieden. Hierbij een greep uit de mogelijkheden van een koffie automaat:

  • Koffie met melk 
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Koffie verkeerd 
  • Café au lait
  • Wiener melange
  • Café choco
  • Thee (in al zijn variëteiten)
  • Chocolademelk
  • Cafeïnevrije koffie

Elke koffie automaat heeft een eigen assortiment. U heeft hier als ondernemer de keuze in en kan u kan het assortiment vaak geheel naar eigen wens aanpassen. Maar er bestaan bijvoorbeeld ook automaten die enkel theevariaties schenken.

Soep in koffie automaat

Wat een steeds belangrijkere warme drank op kantoor is geworden is soep. De welbekende zakjes soep voor tussendoor zorgen voor een ideale oppepper in de middag of is een toevoeging aan de lunch van uw medewerkers. Een kleine pauze in de ochtend of namiddag heeft een goede uitwerking op het werktempo en productiviteit.

Welke koffie automaat past in uw bedrijf?

Dit is uiteraard per onderneming verschillend. Veel hangt af van het budget. Maar er moet ook rekening gehouden worden met de behoeften van medewerkers. Binnen een groot bedrijf met veel medewerkers is een grotere automaat met een ruimer aanbod op zijn plaats. Binnen een klein bedrijf waar het merendeel van de medewerkers zwarte koffie prefereert kan een kleiner model ruim volstaan. Er moet ook gedacht worden aan de bezoekers en klanten van het bedrijf. Wat zijn hun behoeften? En welk beeld wilt u bij hen achterlaten?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een automaat van warme dranken?

Het budget en assortiment zijn zoals gezegd aandachtspunten. Maar ook het onderhoud, de aanvulling en de service zijn punten om over na te denken. Wilt u de automaat kopen of huren? Als u dit in kaart heeft gebracht kan een vakkundige partij u precies vertellen welke automaat er binnen uw organisatie past. Deze punten worden verderop in de gids uitgebreid besproken.