BETAALOPLOSSINGENVERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
BETAALOPLOSSINGEN
VERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
Vergelijk de aanbiedingen en regel betalingsverkeer
tegen de beste prijs!
Vergelijk de aanbiedingen en regel betalingsverkeertegen de beste prijs!

Ontdek de Voordelen van Betaalterminals voor Jouw Winkel


Een betaalterminal, ook wel een betaalautomaat genoemd, is een essentieel hulpmiddel voor het ontvangen van betalingen van klanten die met hun bankpas betalen. Door de voortdurende impact van de coronapandemie wordt er steeds minder met contant geld betaald, en hierdoor is de betaalterminal in elke winkel onmisbaar geworden. Met de opkomst van contactloos betalen worden transacties nog sneller uitgevoerd, wat tevens het risico op COVID-19-besmetting vermindert.

Betaalterminals bieden tal van voordelen. Ze verminderen wachttijden aan de kassa, minimaliseren fysiek contact met munten en bankbiljetten, verminderen het aantal kasfouten en stellen klanten in staat om via extra betaalopties te betalen.

Installatie

Om een betaalterminal te installeren, heb je een bankrekening met domiciliëring nodig. De transactiebedragen worden automatisch op je bankrekening bijgeschreven.

Soorten betaalterminals

Er zijn twee hoofdsoorten betaalterminals:

Vaste betaalterminals: Deze terminals zijn aangesloten op het stopcontact en niet verplaatsbaar. Je kunt ze echter combineren met een pinpad, waardoor klanten hun pincode kunnen invoeren zonder de terminal te verplaatsen.

Mobiele betaalterminals: Deze terminals werken op basis van infrarood of radiogolven. Infraroodterminals moeten tijdens de autorisatieaanvraag op hun sokkel staan. Terminals op basis van radiogolven kunnen vanaf afstand verbinding maken met hun basisstation. De reikwijdte van systemen op radiogolven kan tot 50 meter bedragen, maar het is raadzaam obstakels tussen het toestel en het basisstation te vermijden.

Prijs

De gemiddelde prijs voor een betaalterminal varieert tussen 400 en 700 euro, exclusief btw. Bovenop deze kosten komen nog transactiekosten.

Onderhoudscontract

Het is aanbevolen om een onderhoudscontract af te sluiten voor je betaalterminal. In geval van problemen komt er een technicus langs om het probleem op te lossen. Bij defecten kan er tevens een vervangend toestel worden verstrekt.

Conclusie

Een betaalterminal is een onmisbaar hulpmiddel voor elke winkel. Het biedt klanten extra betaalopties, vermindert de wachttijden aan de kassa en beschermt je tegen COVID-19-besmetting. Investeer in een betaalterminal voor een efficiëntere en veiligere betaalervaring.