Telecom

Vind al onze producten en diensten in Telecom

Telecom

Bekijk onze content in telefooncentrale

Koopgids in :1
  • Koopgids

Overweegt u om een professionele telefooncentrale te gaan gebruiken? Wij helpen u graag op weg. Zo kunt u kiezen voor een telefooncentrale op locatie of een centrale in ‘the cloud’. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk ten aanzien van functies, integratie met andere systemen en financiering

Vergelijk aanbiedingen in telefooncentrale

Elk bedrijf heeft een goed telecommunicatiesysteem nodig. Dit bewijst dat het een serieus bedrijf is dat aandacht besteedt aan zijn communicatiemiddelen. Deze systemen zorgen voor een goed imago bij uw klanten en leveranciers. Zij bevorderen ook het contact tussen uw verschillende teams.

Telecommunicatie betekent in de eerste plaats een internetpakket. Vandaag de dag is dit een must omdat alles via het internet verloopt. Er zijn vele oplossingen voor toegang tot het internet, zoals ADSL, SDSL of glasvezel. Daarom is het belangrijk een goede provider te kiezen. Door de pakketten van de verschillende exploitanten te vergelijken, vindt u altijd de formule die het best bij uw bedrijf past.

Vervolgens moet u naar een telefonieoplossing kijken. Mobiele telefoon, vaste telefoon, kies het pakket dat het beste bij uw bedrijf past. Installeer een systeem van vaste telefoons in uw bedrijfspand en kies voor mobiele telefoons van de zaak voor alle werknemers die onderweg zijn of die telewerken. Met een pakket voor één of meer mobiele telefoons, vaste telefoons, diverse opties en een contractueel vastgelegde abonnementsperiode kunt u een telefoniepakket samenstellen dat aan al uw behoeften voldoet.

U kunt ook providers vinden die gebundelde telefoon- en internetpakketten aanbieden om zo betere tarieven en vereenvoudigde facturen te krijgen.

Om uw bedrijfsruimten van apparatuur te voorzien en de communicatie te vereenvoudigen, kunt u ook een telefooncentrale installeren. Hiermee kunt u inkomende gesprekken en interne gesprekken

soepel laten verlopen. Telefooncentrales bestaan in verschillende vormen: PABX, IPBX, VoIP, box, intern, extern, aankoop of huur ... Elke optie heeft zijn voor- en nadelen en kan geschikt zijn voor verschillende activiteiten.

Selecteer het product of de dienst waarin u geïnteresseerd bent