Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Promotiemateriaal

Bedrukte kleding kan uitstekend promotiemateriaal zijn voor uw bedrijf. Uw logo prominent in beeld op bedrukte kleding zoals jassen, shirts, blouses, petten en sjaals is een mooie manier om uw bedrijf op te laten vallen. Wilt u uw bedrukte kledingstukken deze week al in huis hebben? Companeo zoekt voor u de leverancier die uw kledingstukken direct kan bedrukken en afleveren. Vul snel de vragenlijst in en ontvang gratis tot 3 offertes van leveranciers van bedrukte kleding en bedrukt textiel bij u in de buurt.

Soms wilt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen en uw naamsbekendheid vergroten. Door promotie items te verstrekken zorgt u dat uw bedrijfsnaam in het straatbeeld verschijnt. Ze zijn onder andere goed in te zetten op beurzen.

 Promotiemateriaal

Wanneer promotiemateriaal uitdelen?

Met een relatiegeschenk maakt u een goede indruk bij uw klanten. Wanneer uw bedrijfsnaam en uw contactgegevens hierop gedrukt staan, zorgt u ervoor dat uw relaties regelmatig aan het bestaan van uw bedrijf worden herinnerd. Wat is er nou mooier dan dat uw klanten dagelijks met één van uw pennen schrijven?

Het beste kunt u het materiaal uitreiken tijdens klant- en relatiecontact. U heeft dan de gelegenheid om het als een extra service aan te bieden, zonder opdringerig over te komen. Wanneer klanten de schenking positief ervaren verhoogt dit de loyaliteit jegens uw onderneming.

Wilt u potentiële klanten werven dan zijn beurzen, markten en informatiedagen goede momenten om promotiemateriaal in te zetten.

 

Type promotie items

  • Textiel

U kunt onder meer T-shirts, sweaters en petten laten bedrukken, deze kunt u uw personeelsleden laten dragen tijden promotiedagen of cadeau doen aan potentiële klanten. Wilt u textiel schenken aan relaties? Houd er dan wel rekening mee dat niet iedereen deze items wil dragen. U kunt het dragen van de artikelen aanmoedigen door een originele opdruk te bedenken. Wat ook vaak goed werkt is een kledingstuk ontwerpen dat tijdens een bepaalde gelegenheid kan worden gedragen, zo kunt u vlak voor Koningsdag of voor het EK of WK een oranje shirt aanbieden. U kunt ook paraplu’s laten bedrukken, de drempel om een paraplu met een merknaam te gebruiken ligt lager dan die om een T-shirt met een opdruk te dragen.

  • Kantoorbenodigdheden

Pennen en USB-sticks zijn ideaal als promotiemateriaal. U maakt reclame voor uw bedrijf en de ontvanger, uw potentiële klant, heeft een nuttig cadeau. Mensen gebruiken kantoorbenodigdheden gedurende een langere tijd en nemen ze overal mee naartoe. Bovendien is de drempel om een pen met een opdruk erg laag.

  • Ecologische promotie items

Met ecologische promotie items laat u zien dat uw onderneming maatschappelijk betrokken is. U kunt onder meer kiezen voor ecologische balpennen, blocnotes en tassen. Ook energiezuinige apparaten behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een telefoonlader op zonne-energie? 

  • Hightech

Als u wat meer wilt investeren in promotiemateriaal, dan is een hightech promotie item misschien een interessante optie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een digitale fotolijst, een portable Dvd-speler of een weerstation? Deze items worden hoogstwaarschijnlijk vaak gebruikt door de ontvanger.

  • Klein budget

Ook als u weinig te besteden heeft, kunt u relatiegeschenken laten maken. Voor minder dan een euro per stuk bestelt u bijvoorbeeld aanstekers, keycords en flesjes bronwater met een gepersonaliseerde opdruk.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten lopen behoorlijk uiteen: u heeft bijvoorbeeld al een budget pen voor €0,30 per stuk, terwijl u voor de duurdere jassen vijftig euro per stuk betaalt. Houdt u rekening met een verplichte minimum afname, deze hangt af van de per-stuk-prijs. Voor pennen ligt deze bijvoorbeeld meestal tussen de honderd en tweehonderd stuks, voor jassen ligt dit flink lager.

Naast de prijs per stuk betaalt u zogenoemde instelkosten voor het opdrukken van uw logo of tekst, dit bedrag ligt rond de 35 euro. Meestal zijn de prijzen die vermeld worden op de websites van aanbieders exclusief BTW. Wanneer u veel items nodig heeft loont het om een bulkaankoop te doen, want de per-stuk-prijs daalt naar gelang u meer bestelt. 

Begin met uw offerteaanvraag Promotiemateriaal