Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Office Fit Out

Kies voor mooi projecttapijt voor uw bedrijf. Degelijk tapijt dat jarenlang mee kan. Ontvang offertes van verschillende leveranciers voor tapijt voor uw bedrijf. Een mooie tapijtvloer is een visitekaartje voor uw bedrijf!

Bij de inrichting van een kantoor moet rekening worden gehouden met efficiëntie. Een rustige en sfeervolle werkomgeving komt werkprestaties ten goede. Een goede indeling van een kantoor is dus essentieel. Wat u allemaal nodig heeft voor een goede inrichting leest u hier.

Kantoorinrichting 

Welke producten?

Een aantal producten staat aan de basis van de inrichting van ieder kantoor:

 • Vloerbedekking:

Voor een warme uitstraling en voor het besparen van energie is een goede vloerbedekking onmisbaar. U kunt onder meer tapijt, parket en linoleum overwegen, afhankelijk van uw budget en de duurzaamheid en onderhoud waarnaar u op zoek bent.

 • Tussenmuren:

Om de kantoorruimte efficiënt in te delen, kunt u gebruik maken van tussenmuren. Hiermee worden bureaus of kantooreilanden gescheiden, zodat het personeel ongestoord kan werken. Als u de werkplek flexibel wilt kunnen inrichten, kunt u gebruik maken van mobiele scheidingswanden.

 • Deuren:

Ook deuren dragen bij aan de uitstraling van uw kantoor. U kunt onder meer kiezen voor deuren met of zonder glas. Voor een transparant en licht kantoor zijn geheel glazen deuren ook een optie. Op sommige werkplekken zijn speciale veiligheidsdeuren noodzakelijk.

 • Bedrading:

Bedrading moet kriskras door een kantoorruimte lopen, toch wilt u dat dit netjes wordt weggewerkt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met kabelgoten waaraan u mobiele stopcontacten kunt bevestigen. Deze oplossing maakt u bovendien flexibel. U kunt zo op iedere plek binnen het kantoor een bureau plaatsen en wanneer nodig kunt u de ruimte met gemak herinrichten.

Hoe kunt u het beste een open werkplek inrichten?

Van een open werkplek kan iedereen flexibel gebruikmaken. Niemand heeft een vaste plaats. Sommige mensen willen hier samenwerken, terwijl anderen zich ongestoord willen kunnen concentreren. Het is essentieel dat u hiermee rekening houdt bij het inrichten. Dit doet u door bureaus van verschillende groottes te plaatsen. Eventueel kunt u scheidingswanden gebruiken om de privacy te vergroten. Een gebrek aan privacy verlaagt de arbeidsproductiviteit aanzienlijk, dus dit is een belangrijk punt van aandacht.

Hoe kunt u het beste een winkel inrichten?

In een winkel is het uitermate belangrijk dat producten overzichtelijk worden uitgestald en dat klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Een rustieke en ruimtelijke sfeer draagt bij aan het winkelgemak. Verder kunt u uw klanten een handje helpen met duidelijke bewegwijzering in de winkel.

Hoe kunt u het beste een magazijn inrichten?

In een magazijn is het belangrijk dat producten snel kunnen worden teruggevonden en aangeleverd. Daarom is een overzichtelijke en logische indeling essentieel. Verder dient u natuurlijk rekening te houden met het gewicht van de producten en de hoogte waarop ze worden gestald. Door efficiënt gebruik te maken van opslagsystemen, kunt u optimaal gebruikmaken van een beperkte ruimte. U kunt onder andere gebruik maken van:

 • Legbordstellingen
 • Bandenstellingen
 • Grootvakstellingen
 • Draagarmstellingen
 • Tussenvloeren

Welke leverancier?

Voor de inrichting van uw bedrijf kunt u het beste gebruikmaken van de diensten van een gespecialiseerde leverancier. Zo zijn de eisen voor het inrichten van een winkel heel anders dan die voor het indelen van een magazijn. Daarom zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in winkelinrichting en bedrijven die zich bezighouden met magazijninrichting of met de indeling van kantoorruimtes. Door het bedrijf met de juiste specialisatie te kiezen, kunt u uw voordeel doen met de vakkennis die deze leverancier in huis heeft.

Wat zijn de kosten?

Aan de verschillende benodigdheden voor de inrichting van uw bedrijfsruimte hangen diverse prijskaartjes:

 • Vloerbedekking: de prijzen lopen behoorlijk uiteen, u betaalt tussen de €10 en €80 per vierkante meter;
 • Tussenmuren: voor een eenvoudige scheidingswand betaalt u een paar honderd euro;
 • Deuren: deuren zijn al voor minder dan €100 per stuk verkrijgbaar;
 • Kabelgoten: kabelgoten kosten ongeveer €10 per meter;
 • Mobiel stopcontact: een stopcontact dat aan de kabelgoot kan worden bevestigd kost minimaal €40.
Begin met uw offerteaanvraag Office Fit Out