Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Netwerkservers

Uw bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Gaat er met uw netwerk wat mis dan kost dat veel geld. Zorg daarom voor professioneel netwerkbeheer en back-ups. Zorg voor een goed onderhouden computersysteem door deskundig netwerkbeheer of systeembeheer. Dit kan ook op afstand!

Met een IT netwerk zorgt u ervoor dat alle computers binnen uw bedrijf met elkaar in verbinding staan. Medewerkers hebben toegang tot alle belangrijke documenten, kunnen eenvoudig bestanden delen en kunnen met groot gemak intern communiceren.

IT netwerk installatie 

Waarom laten installeren?

Wanneer u een IT netwerk door een specialist laat installeren, weet u zeker dat dit goed gebeurt. U kunt van een goede en bestendige verbinding op aan. Een vlotte verbinding en een lage downtime zijn tegenwoordig essentieel, immers: tijd is geld.
Technologische ontwikkelingen blijven elkaar in hoog tempo opvolgen en als ondernemer wilt u niet achterblijven. Een specialist kan nieuwe mogelijkheden die voor u interessant zijn met u bespreken.

 

Services

U kunt bij IT netwerk specialisten terecht voor de volgende diensten:

  • Het aanleggen van een IT netwerk
  • Het onderhouden van een IT netwerk, dit is minstens zo belangrijk als de installatie, u wilt immers dat het netwerk goed blijft functioneren
  • Ondersteuning, het is een fijne gedachte dat u bij problemen kunt terugvallen op een helpdesk, zodat deze snel kunnen worden opgelost
  • Advies op IT-gebied, een IT netwerk specialist is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan u informeren over nieuwe mogelijkheden die wellicht zeer interessant zijn voor u

 

Cloud service

Veel IT netwerkspecialisten bieden u een cloud service, waarbij uw netwerkomgeving in een extern datacentrum wordt ondergebracht. Dit maakt u flexibel, u heeft vanaf alle locaties toegang tot de cloud en u kunt dus gemakkelijker telewerken. Ook onderweg is dit een absolute uitkomst. Dure hardware is niet langer nodig en alle belangrijke informatie kan veilig worden opgeslagen en onderling worden gedeeld en aangepast. Niet langer hoeft u bij een crash in het systeem te vrezen voor het verlies van documenten en informatie.

 

Welke leverancier?

Er zijn veel IT netwerkspecialisten en de markt groeit, dus er komen er steeds meer bij. Het is dan ook zeer lastig om door de bomen het bos te zien. Bepaal van te voren voor uzelf welke diensten u af wilt nemen en welke service u verwacht, dan kunt u kijken welke bedrijven hierbij aansluiten. Het kan ook lonen om te kijken naar referenties en het kan prettig zijn om zaken te doen met een bedrijf uit de nabije omgeving.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort IT netwerk dat u wilt laten aanleggen, is deze intern of extern? Bij een intern netwerk maakt u gebruik van uw eigen hardware. Dit vereist een eenmalige grote uitgave, maar u beperkt uw maandelijkse lasten. Bij een extern netwerk heeft u daarentegen wel te maken met structurele kosten.

Begin met uw offerteaanvraag Netwerkservers