Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Metalen rolluiken

Een stalen rolluik is een perfect middel om uw winkel te beschermen tegen inbraak. Kies uit stalen of doorzichtige rolluiken. Ontvang verschillende offertes voor rolluiken voor uw bedrijf! Vergelijk gemakkelijk de prijzen voor rolluiken.

Om uw winkel tegen inbraak te beschermen, kunt u rolluiken laten plaatsen. Hiermee maakt u het inbrekers vrijwel onmogelijk om uw zaak binnen te dringen.

 Rolluiken

Voor wie?

Rolluiken zijn zeer interessant voor winkeleigenaars. Vooral wanneer u een grote winkelpui heeft met een etalage, is het prettig om deze ’s avonds af te kunnen sluiten. Niet alleen ter beveiliging is dit handig, het bespaart u ook energiekosten. Doordat de ruiten omgeven zijn door luiken, zal ’s nachts minder kou naar binnen kunnen dringen. Niet alleen winkeliers hebben hier baat bij, rolluiken zijn ook zeer geschikt voor kantoorpanden en fabriekshallen en voor een ieder die een vermindering van de stookkosten met een verbeterde inbraakbeveiliging wil combineren.

 

Welke types?

Rolluiken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u niet dat uw etalage na sluitingstijd uit het zicht verdwijnt? Dan kunt u kiezen voor transparante rolluiken of een zogenoemd rolhek. Meestal zijn transparante rolluiken een prima optie, maar als u extra zicht en beveiliging nodig heeft is een rolhek een betere keuze. Het hek is van dik staal gemaakt, dus ondoordringbaar en moeilijk te beschadigen.  Bovendien zijn de producten in uw etalage ook na sluitingstijd goed te zien. Wanneer het niet belangrijk is dat uw producten na sluitingstijd te zien zijn kunt u ook kiezen voor geheel gesloten rolgordijnen. Bij de aanschaf van een rolluik heeft u verder de keuze voor luiken met een handmatige of een elektrische bediening.

Goed om te weten

Het is bedrijven niet zomaar toegestaan om een rolluik te plaatsen, hiervoor heeft u een vergunning nodig.

 

Een overzicht van de opties:

Gesloten rolluik
Gesloten rolluik
Rolhek
Rolhek
Transpart rolluik
Transpart rolluik
 

Automatisch of niet?

Een automatisch rolluik biedt u gemak. Met een tijdschakelaar gaan de luiken op een gezette tijd dicht en met een afstandsbediening heeft u de volledige controle. Een automatisch rolluik is wel duurder dan een handmatige, bovendien is het voor winkeliers niet altijd handig als een rolluik op een stipte tijd dichtgaat. Iedere dag loopt anders en de ene dag bent u later klaar dan de andere.

 

Wat kost het?

De prijzen voor rolluiken hangen sterk af van de grootte van uw winkelpand. Uiteraard wordt de prijs ook bepaald door het type luik dat u wilt laten plaatsen. Houdt u rekening met de volgende minimumprijzen:

  • Standaard gesloten rolluik: € 500
  • Transparant rolluik: € 2000
  • Stalen rolhek: € 2000

 

Verplicht door de verzekering?

Afhankelijk van uw winkel en de kans op inbraak, kan het zijn dat de verzekering van u eist dat u een rolluik plaatst. Ook kan de verzekering eisen stellen met betrekking tot het type en het materiaal. Informeert u daarom naar deze voorwaarden bij het afsluiten van een verzekering.

Begin met uw offerteaanvraag Metalen rolluiken