Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over Fortune hot drinks
Koffiemachines

Fortune hot drinks - koffiemachines

Fortune vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie

Speciale aanbiedingen : 300 euro inruilkorting op de Passio M koffieautomaat

 

Fortune coffee
Zoekt u een koffie apparaat die past bij uw bedrijf? Maak het gezellig in uw bedrijf met koffie apparaten op maat. Een koffieautomaat die bij uw bedrijfsituatie past!
Eerst Koffie!

Zoveel mensen, zoveel smaken...

Wij denken altijd met u mee om uw koffieservice naar uw wensen en behoefte in te richten. Naast een groot assortiment koffieautomaten, soepautomaten en watercooler, beschikken we over een ingrediëntenlijn met 19 verschillende koffiemelanges, topping, cacao, suiker, melk, soep, thee en overige aanverwante producten.

Koffiemachine van topkwaliteit
 

Eerst koffie?

Koffie verbindt mensen en bedrijven met elkaar. We zeggen niet voor niets: Eerst koffie als we onze klanten en relaties ontvangen binnen ons bedrijf. Een koffiemoment om elkaar beter te leren kennen en een basis voor een langdurige relatie.

Dat is wat Fortune ook graag wil: een langdurige relatie met u aangaan voor de levering van koffieautomaten, ingrediënten en bijbehorende artikelen.

Meer dan alléén koffie...

Onze regionale koffieadviseurs zijn uw directe contactpunt voor al uw vragen. Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe koffieautomaat, advies over de instelling van de apparatuur, het bestellen van ingrediënten, het melden van een storing, u heeft slechts één contactpersoon.


Koffie op werk

Fortune, kennis in koffie!

Begin met uw offerteaanvraag Koffiemachine