KASSASYSTEEM: VERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
KASSASYSTEEM: VERGELIJK TOT 4 OFFERTES!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:
Kom direct in contact met 4 leveranciers!
Vergelijken was nog nooit zo makkelijk:Kom direct in contact met 4 leveranciers!

Kassa-systemen : De voordelen van een mobiel pinapparaat

Leestijd: 2 min

Pinnen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is al zo ingeburgerd dat klanten er eigenlijk overal vanuit gaan dat ze kunnen pinnen. Als ondernemer dient u hier dan ook op in te spelen, tenminste als u uw klanten tevreden wilt stellen. Veel bedrijven hebben behoefte aan een vast pinapparaat, maar steeds meer bedrijven gaan ook een mobiel pinapparaat gebruiken. Maar wat zijn hier precies de voordelen van? En welke bedrijven kunnen behoefte hebben aan een dergelijk apparaat?

Mobiel pinapparaat

Welke bedrijven gebruiken een mobiel pinapparaat?

Als ondernemer is het belangrijk om mobiel te zijn. Betalingen zijn vaak niet meer gebonden aan slechts één bedrijfsgebouw. Ook op een locatie buiten uw bedrijf moet u uw klanten de mogelijkheid kunnen bieden via de pin te betalen. Steeds meer bedrijven gebruiken dan ook een mobiel pinapparaat . Maar welke bedrijven zijn dit onder andere? Hieronder een beknopt overzicht met enkele voorbeelden:

  • u heeft een bezorgservice. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koerier die eten bezorgd, zoals bijvoorbeeld een maaltijdbezorger. Steeds meer klanten hebben de behoefte om ook hier bij het afrekenen met hun pinpas te kunnen betalen. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat moet hier op inspelen met een mobiel pinapparaat.
  • u heeft een installatiebedrijf. De inkomende geldstroom is binnen een bedrijf erg belangrijk. Lang moeten wachten op uw geld is erg vervelend. Een installatiebedrijf voert vaak de werkzaamheden uit bij een klant waarna later pas een factuur wordt gestuurd. Soms duurt dit wel enkele weken. Als de klant vervolgens ook nog eens de factuur pas na enkele weken later betaalt, is dit nadelig voor de cash-flow. Met een mobiel pinapparaat kan de klant direct betalen voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.
  • u heeft een marktkraam of staat veel op beurzen en braderieën. Klanten verwachten tegenwoordig overal te kunnen betalen door te pinnen, ook op markten, braderieën en beurzen. Met een mobiel pinapparaat biedt u uw klanten een extra service, wat voordelig is voor uw bedrijfsvoering.

Wat zijn de voordelen van een mobiel pinapparaat?

Een pinapparaat dat u overal mee naar toe kunt nemen biedt voordelen voor uw klanten en voor uzelf. Het voordeel voor de klant is betaalgemak. Overal het algemeen hebben we steeds minder contant geld op zak en gaan we er vanuit dat we overal kunnen pinnen. Met een mobiel pinapparaat kunt u uw klanten dit gemak bieden. Wat goed is voor de klanten is tegelijkertijd ook goed voor u. Daarnaast kunt u met een dergelijk apparaat een betere geldstroom binnen uw bedrijf creëren. U kunt uw klanten direct laten betalen en hoeft zo niet onnodig lang op uw geld te wachten. Een bijkomend voordeel is tevens dat u een hoop tijd bespaart. De klant hoeft niet meer naar de kassa te komen, omdat u de kassa bij de klant brengt. Daarnaast hoeft u geen geld aan te nemen en wisselgeld terug te geven. Per betaling is dat misschien een kleine tijdsbesparing, maar opgeteld scheelt dit u toch aanzienlijk wat tijd.