IT

Vind al onze producten en diensten in IT

IT

Bekijk onze content in printers

Koopgids in :1
  • Koopgids

Wilt u printen, scannen, kopiëren en faxen? En daarnaast altijd de juiste USB-hubs en kabels bij de hand hebben om apparaten aan te sluiten op diverse computers en laptops? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de randapparatuur, zodat u en uw collega’s prettig kunnen werken.

Vergelijk aanbiedingen in printers

Om een bedrijf optimaal te laten functioneren, is het belangrijk dat het is uitgerust met goede en professionele ICT-apparatuur. Dit maakt uw bedrijf niet alleen efficiënter, maar geeft u ook een beter imago bij uw klanten en bezoekers. U moet ook bijzondere aandacht besteden aan de ICT-leveranciers die u kiest. Het is belangrijk om materiaal van hoogwaardige kwaliteit te kiezen om u van een goed rendement op uw investering te verzekeren.

Wanneer we het over computerapparatuur hebben, bedoelen we ook alles wat met computeronderhoud en -beveiliging te maken heeft. Om ervoor te zorgen dat uw computerapparatuur echt efficiënt werkt, is het noodzakelijk regelmatig te controleren of deze goed functioneert. Er zijn verschillende soorten computeronderhoud: preventief, reparerend en evolutief. Al onze dienstverleners zijn professionals die elk soort van onderhoud kunnen verrichten.

Tegenwoordig is ICT-beveiliging een essentieel onderdeel in het bestaan van ieder bedrijf. Gegevens zijn een waardevol bezit dat koste wat kost moet worden beschermd. Het verlies van uw gegevens of zelfs maar een deel ervan kan verschrikkelijke gevolgen hebben voor uw bedrijf. Daarom is het van cruciaal belang te voorzien in een oplossing voor de back-up van gegevens. Veel dienstverleners bieden dit soort oplossingen aan. Er zijn online back-up oplossingen (Cloud of Webstorage) of NAS-oplossingen en privéopslagruimten die in uw gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

De keuze van de juiste professionele computerapparatuur is noodzakelijk voor de goede werking van uw bedrijf. Onder computerapparatuur vallen ook alle apparaten die u bij uw dagelijks werk kunnen

helpen. Een professionele multifunctionele printer bijvoorbeeld stelt u in staat minder afhankelijk te zijn van derden en geld te besparen op uw drukwerk. Als u niet zo'n geavanceerde machine nodig hebt, kunt u ook kiezen voor een kopieermachine. Beide soorten machines kunnen zowel worden gekocht als gehuurd.

Selecteer het product of de dienst waarin u geïnteresseerd bent