Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Groenvoorziening

 Planten geven een professionele uitstraling en het is voor uw kantoor klimaat ook nog eens gezond. Kies voor planten op kantoor en groen voorziening op kantoor. Uw klanten en medewerkers zullen het enorm waarderen.

Een goede sfeer op kantoor is belangrijk. Als uw medewerkers lekker in hun vel zitten, zullen ze betere prestaties leveren. U kunt op verschillende manieren bijdragen aan een goede sfeer, bijvoorbeeld door het verbeteren van de uitstraling van de werkomgeving. Door deze op te sieren met planten, schilderijen en andere decoraties creëert u een gezellige ambiance.

 Planten, schilderijen en decoratie

Waarom planten en kunst op het kantoor?

Uw kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is het belangrijk dat het pand een goede uitstraling heeft. Met decoratieve stukken, planten en schilderijen verbetert u de uitstraling en krijgen klanten een betere indruk van uw bedrijf. Ook zullen uw werknemers het waarderen wanneer zij werken in een aangeklede omgeving, zij zullen meer gemotiveerd zijn.

 

Huren of kopen?

  • Planten

Om structurele kosten te voorkomen, kunt u planten kopen. Het is dan wel belangrijk dat u ze goed onderhoudt, een zieke plant op het kantoor is geen gezicht. U kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en kiezen voor kunstplanten. Vaak is echter wel goed te zien dat deze niet echt zijn.

U kunt er ook voor kiezen om planten te huren. Dan zal de verhuurder eerst bij u op kantoor komen om de ruimte te bekijken en met u te bespreken welke planten hier het beste passen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten bij uw verhuurder, zodat u zelf geen tijd hoeft te steken in een groen kantoor.

  • Schilderijen

Bij de aanschaf van schilderijen doet u eenmalig een grote uitgave, maar daarna heeft u hier lang plezier van.

U kunt ook schilderijen huren bij de kunstuitleen, het voordeel hiervan is dat u telkens een ander werk kunt uitzoeken om op te hangen. Hier kunt u vaak ook andere decoratieve objecten huren, zoals beeldhouwwerken.

 

Welke leverancier?

Er zijn talloze bedrijven die zich toespitsen op de decoratie van kantoren. Voor planten kunt u onder meer terecht bij Rent A Plant, De Interieurbeplanter en Plantenvoorkantoor.nl.

Schilderijen kunt u aanschaffen bij een kunstatelier, waar u vaak ook de mogelijkheid heeft om beroemde werken na te laten maken. Kunstwerken kunt u huren bij de lokale kunstuitleen of bij een galerie.

 

Wat zijn de kosten?

  • Planten

Planten zijn niet goedkoop; voor de aanschaf van planten voor een kantoor dient u, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf,  minimaal enkele honderden euro’s uit te trekken. Het huren van beplanting is een kwestie van maatwerk, dit geldt ook voor het onderhoud. Voor een indicatie van de prijs kunt u een offerte aanvragen bij een plantenverhuurder.

  • Schilderijen

Een schilderij hoeft niet peperduur te zijn, alles hangt af van uw smaak en wensen en uiteraard van het aantal dat u aan wilt schaffen. De prijs van een schilderij ligt meestal tussen de honderd en de vijfhonderd euro. Voor een werk van de kunstuitleen betaalt u minimaal vijf tot tien euro in de maand.

Begin met uw offerteaanvraag Groenvoorziening