Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over Quadient
Frankeermachines

Frankeermachine Quadient

Speciale aanbiedingen : GRATIS reclamecliché
t.w.v. € 110,- bij uw frankeermachine

S
taat u nog steeds in de rij bij het postkantoor? Plakt u nog steeds dure postzegels? Weegt u eerst uw brieven nog voordat u ze frankeert? Bespaar portokosten en effectief tijd met een frankeermachine! Al vanaf €80,- portokosten per week is een frankeermachine rendabel!


Bespaar fors op uw portokosten!

Betaal fors minder portokosten met een digitale frankeermachine. Met een frankeermachine frankeert u een stuk voordeliger dan met postzegels. Uw voordeel is nu een striucturele korting van 9 procent per poststuk! Reken maar uit wat u jaarlijks kunt besparen op uw portokosten!

Huur al een frankeermachine
voor slechts €1 per dag!

Stap over op een NetSet digitale frankeermachine

Heeft u nog een oude frankeermachine? Stap dan nu over op een NetSet digitale frankeermachine. NetSet is de nieuwe standaard van TNT post. NetSet frankeermachines staan in direct contact met het netwerk van TNT Post. Hierdoor beschikt u altijd over voldoende frankeertegoed. Geheel automatisch wordt uw frankeermachine bijgeladen met frankeertegoed! Vul geen tellerstanden meer in...

Wees er op tijd bij en stap vandaag nog over op de nieuwe digitale standaard! Met een NetSet digitale frankeermachine bespaart u bovendien nog meer op uw portokosten.

Kies voor gemak met een frankeermachine


Vanaf 15 poststukken per dag is een frankeemachine al rendabel.
Tel alle poststukken mee dus ook mailings en facturen!

Geef uw poststukken een professionele uitstraling mee...

De frankeermachine drukt haarscherp uw logo mee op uw brieven en postpakketten. Geef uw poststuk een uiterst professioneel tintje mee. Verhoog de attentiewaarde van uw enveloppen met uw bedrijfslogo erop gedrukt! Zo zorgt u met een frankeermachine ook nog voor wat extra en gratis reclame!

Bespaar op uw portokosten met een NetSet digitale frankeermachineEen digitale frankeermachine betekent meer gemak voor u!


Win tijd met een frankeermachine...

Verlies geen tijd meer op het postkantoor om postzegels te kopen. Verdoe geen tijd met het plakken van postzegels. Beschik altijd over voldoende frankeertegoed afgestemd op uw frankeerbehoefte. Altijd de juiste porto op uw poststukken door de geïntegreerde weegschaal. Een frankeermachine is snel, accuraat en professioneel!


Uw frankeermachine komt met een geintegreerde weegschaalEen geïntegreerde weegschaal zorgt dat u altijd de juiste frankering op uw poststukken heeft. U betaalt nooit teveel met een frankeermachine.


* Tijdelijke aanbieding. Met een reclamecliché print de frankeermachine uw logo op de poststukken.
Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachine