Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Energierekening

Is uw energierekening ook altijd hoger dan u zou willen? In tijden van recessie stijgen de energiekosten in sneltreinvaart. Vraag snel gratis tot 3 offertes aan van energieleveranciers die u kunnen helpen met besparen up uw energiekosten. Zo heeft u binnen zeer korte termijn een duidelijk overzicht, en kunt u kiezen voor de energieleverancier die het beste bij u past.

Er zijn nogal wat leveranciers actief op de energiemarkt. Hoe weet u welke aanbieder het beste is? U kunt natuurlijk gebruik maken van vergelijkingssites. Vaak zijn deze echter bevooroordeeld, omdat ze werken voor een bepaalde energiemaatschappij. Gelukkig zijn er onafhankelijke instanties, waarvan u op aan kunt. Organisaties als de Consumentenbond maken een onafhankelijke vergelijking. Natuurlijk kunt u ook zelf bij diverse leveranciers een offerte aanvragen.

 Energieleveranciers

Hoe kunt u de beste deals vinden?

Bedrijven proberen u vaak te lokken met acties. De één biedt een gratis iPad, de ander stunt met een retourbedrag en een derde beweert de meest voordelige tarieven te hebben . Maar wat is voor u de beste deal? Door het onoverzichtelijke aanbod is het lastig om hier een duidelijk beeld van te krijgen. Het is misschien veel werk, maar om zeker te zijn van de voordeligste leverancier kunt u het beste uitrekenen welke kosten u bij verschillende aanbieders maakt met uw energieverbruik in een jaar. Hoewel hier veel tijd in zit, kan het u een forse besparing opleveren.

 

Gas- en elektriciteitsverbruik onder één dak

U houdt zaken overzichtelijk voor uzelf, wanneer u gas en elektra bij dezelfde leverancier afneemt. Bij de meeste aanbieders ontvangt u dan één nota voor al het verbruik en doet u één maandelijkse betaling voor alle energie.

 

Hoe kunt u overstappen?

Overstappen van energieleverancier is heel eenvoudig. Bedrijven die u als nieuwe klant willen werven, willen de overstap voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u in de meeste gevallen gebruik maken van een overstapservice. Wanneer u een nieuw contract afsluit, zegt uw nieuwe aanbieder uw oude contract op.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn sterk afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Op een kantoor is nu eenmaal minder energie nodig dan in een productiehal. De aanbieder bepaalt de kosten van de levering, maar heeft geen invloed op bijkomende kosten zoals het transport, de energiebelasting en de BTW. De kosten voor de levering van gas en elektra kunnen nogal fluctueren. Dit kunt u opvangen door te kiezen voor een vast maandelijks tarief.

 

Bespaartips

  • Zorg ervoor dat alle apparaten aan het eind van de werkdag worden uitgezet en afgesloten. Ook in stand-by verbruiken apparaten stroom, laat uw werknemers ze dus geheel afsluiten.
  • Gebruik multifunctionele apparaten, zoals een printer, kopieerapparaat en scanner in één.
  • Gebruik een programmeerbare thermostaat, zodat de werkruimte alleen wanneer nodig wordt verwarmd.
  • Maak gebruik van spaarlampen.
  • Als u wilt investeren in een beter milieu en wilt besparen op uw energie-uitgaven kunt u er ook voor kiezen om zonnepanelen te plaatsen. Op deze manier levert u uw eigen stroom.

 

Begin met uw offerteaanvraag Energierekening