Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Specifieke aankoop consumenten emailadressen

Vraag gesteld door Jackie Croes
Vraag

Ik werk als zelfstandige marketing consultant vanuit Curacao in opdracht van een beginnend modemerk in Amsterdam en ben geïnteresseerd in de aankoop van Nederlandse consumenten emailadressen om traffic en sales te bevorderen (webshop). Daarbij is het natuurlijk belangrijk om zo nauwkeurig mogelijk adressen in te kopen. Uiteraard ben ik op zoek naar een betaalbare oplossing om de organisatie een kickstart in traffic te geven. Mijn vraag is of er specifiek op basis van psycho- en demografische inkoop gedaan kan worden en of er een organisatie is die zich specifiek richt op de modebranche? Daarbij ben ik ook op zoek naar een affiliat partner die zich specifiek op de mode bewuste consument richt? Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Antwoord van Eric Waalse

Beste Jackie croes,

Onze erkende leveranciers van adressenbestanden bieden vele opties op het gebied van verschillende soorten adressenbestanden.

U kunt via het volgende formulier meerdere gratis offertes aanvragen bij verschillende leveranciers. Binnen 48 uur ontvangt u tot 4 verschillende offertes om te vergelijken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.