Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Alles over Companeo

Binnen 48 uur een oplossing voor al uw behoeften!

Bij Companeo ontvangt u binnen 48 uur, na het accorderen van uw aanvraag door de Companeo Experts, gratis en geheel vrijblijvend offertes en informatie.

Win tijd bij het selecteren van de juiste leverancier:

  • U wordt alleen in contact gebracht met betrouwbare en erkende leveranciers.
  • De leverancierskeuze die u maakt wordt altijd nagekeken door onze deskundigen. U bent er dus zeker van dat de Erkende Companeo Leveranciers, die binnen 48 uur contact met u opnemen, exact overeenkomen met uw wensen en selectiecriteria.
  • Op www.companeo.nl vindt u leveranciers die voorzien in al uw professionele behoeften: Wagenpark en Transport, Human Resources, Sales en Marketing, Management en Financiën, IT en Telecommunicatie en Facilitaire Zaken.
  • Al naargelang de aanbiedingen die u uitkiest, wordt er, binnen 48 uur, contact met u opgenomen door de juiste leveranciers. Zij helpen u met informatie, advies op maat, het maken van een afspraak en uiteraard met het direct ontvangen van een geschikte offerte.
  • U kunt altijd terecht op "mijn Companeo account" waar u informatie vindt over alle offerteaanvragen die u heeft gedaan en ziet u ook de bedrijfsgegevens van de Erkende Companeo Leveranciers die op uw offerteaanvragen gereageerd hebben.

Companeo stelt deze, gratis en vrijblijvende, dienst alleen beschikbaar aan ondernemingen, bedrijven in het MKB, handelaars, ambachtslui, vrije beroepen, verenigingen en overheidsinstellingen.

Een team van deskundigen helpt u bij uw Leverancierskeuze!

Het expertteam van Companeo helpt u gratis en vrijblijvend via 020 - 60 60 520 bij het vinden van de juiste leveranciers. Zij kennen alle aanbiedingen, diensten en producten van de overeenkomende Companeo Erkende Leveranciers.

De deskundigen van Companeo zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste leverancier(s). Zij beschikken over een jarenlange ervaring in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en worden opgeleid elke aanbieding en leverancier van Companeo te kennen.

Onze experts worden dagelijks geconfronteerd met problemen, vragen, behoeften en verwachtingen van beslissers in het MKB. Zij helpen u de aanbiedingen en erkende leveranciers te vinden die overeenkomen met uw behoeften, budget, planning en aantallen.

Hebt u vragen, twijfels of wilt u meer informatie? Bel onze deskundigen nu. Zij helpen u graag en gratis!