Companeo - 020 - 60 60 520

Ziekteverzuim


Wilt u het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen? Ziekteverzuim kan een enorme kostenpost worden. Niet alleen het ziekteverzuim zelf maar ook de collega's die de taken van hen over moeten nemen. Een arbodienst kan u  helpen bij het effectief verlagen van ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Denk ook aan een ziekteverzuimverzekering!

Bedrijfsartsen

Wilt u een bedrijfsarts inschakelen om uw ziekteverzuim aan te pakken? Laat een bedrijfsarts u helpen bij chronisch ziekteverzuim en werkplek onderzoek zodat u effectief uw ziekteverzuim kunt verminderen.

Arbodiensten

Kies de arbodienst die bij uw onderneming past! Heeft u al een arbodienst om uw ziekteverzuim aan te pakken? Regelmatig controle op werknemers die zich onterecht ziek hebben gemeld? Vergelijk offertes van arbodiensten en dring effectief uw ziekteverzuim terug.

Ziekteverzuimverzekering

Verlaag risico's ten aanzien van ziekteverzuim. Verzeker u tegen deze risico's met een ziektverzuimverzekering. Hoe hoger uw ziekteverzuim hoe meer kosten!

Actualiteit

Human Connexion - ArbodienstGepubliceerd 17/07/2012 door Human Connexion

Een arbodienst die professioneel en snel te werk gaat!
Dring ziekteverzuim effectief terug met onze arbodienst. Arbozorg op maat die uitgaat van de kwaliteiten van mensen. Human Connexion is een flexibele en kleine landelijke arbodienstverlener, gericht op arbodienstverlening op maat. Met oog voor uw zakelijke belangen en aandacht voor uw zieke werknemers. Kies voor een arbodienst die u begrijpt!