Companeo - 020 - 60 60 520

Winkeluitrusting


Alles voor de uitrusting van uw winkel. Ontvang offertes voor winkeluitrusting. Van kassasystemen, kluizen. lichtreclame en toonbanken. U vindt hier alles voor de uitrusting van uw winkel.

Betaalapparaat

Op zoek naar een betaalapparaat ? vaste betaal automaat of een mobiele betaalautomaat? Ontvang snel offertes voor betaalapparaten. Laat uw klanten veilig en makkelijk betalen met een betaalapparaat!

Pinapparaat

Op zoek naar een pin apparaat voor uw bedrijf? Zoekt u een vaste pinautomaat of een mobiele pin apparaat? Ontvang snel offertes voor pinapparaten. Laat uw klanten veilig en makkelijk betalen met een pinautomaat!

Kassasystemen

Heeft u een winkel of horecagelegenheid? Dan is een kassasysteem voor u onmisbaar. Er zijn veel verschillende soorten kassasystemen. Welke kassa past het beste bij uw zaak? Vergelijk snel offertes van professionele kassasystemen, gratis en binnen 48 uur!

Handleidingen & tips

Zorg bij de start van je winkel voor een goed kassasysteem.

Kassasystemen zijn er in vele soorten en maten. Van heel voordelig tot bijzonder geavanceerde kassa's. Voor een winkel is het handig om een kassasysteem te kiezen waarbij je ook je voorraad kan beheren of die aangesloten kan worden op je computernetwerk, zodat er eventueel facturen kunnen worden geprint of orderbonnen.
Actualiteit

Tonit Afrekensystemen B.V. - KassasystemenGepubliceerd 19/10/2010 door Tonit Afrekensystemen B.V.

Kies voor een professionele kassasysteem voor uw bedrijf!
Of u het nu een kassa, kasregister of afrekensysteem noemt, met de software van "€cash" en de oplossingen van "Tonit Afrekensystemen" bent u zeker dat de juiste kassasystemen tot uw beschikking staat.