Companeo - 020 - 60 60 520

Werving & Selectie


Op zoek naar een werving en selectie bureau? Er zijn vele specialistische werving en selectiebureau's. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe medewerkers kies dan voor een betrouwbaar werving en selectie bureau! 

Werving en Selectie

Heeft uw bedrijf vervanging van personeel nodig tijdens verlof en ziekte of wilt u nieuw personeel werven? Doe uw voordeel door een professioneel werving en selectiebureau in te huren. Profiteer van de oplossingen op het gebied van recruitment zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Selectie en Assessment

Neem nooit meer de verkeerde medewerkers aan. Laat nieuwe en huidige medewerkers een persoonsanalyse doen. Krijg inzicht in de capaciteiten van uw werknemers. Een persoonsnalyse is een goedkoop hulpmiddel!

Handleidingen & tips

Persoonsanalyse, de goedkope manier voor assessment bij werving en selectie!

Een persoonsanalyse is eenvoudig, voordelig en u weet precies wie groeipotentieel heeft. Laat uw werknemers een on-line persoonsanalyse doen. Dat is voordeliger dan een assessment en net zo betrouwbaar. Met een on-line persoonsanalyse brengt u eenvoudig de capaciteiten van uw werknemers in kaart. Handig voor verkopers maar ook bij werving en selectie van nieuwe medewerkers. Persoonsanalyse is ook snel, u heeft binnen een dag de resultaten en kan dan beslissen wie de beste kandidaat is. Objectief en makkelijk. Twijfel niet meer aan de capaciteiten van uw werknemers. Laat ze een on-line persoonsanalyse doen.