Companeo - 020 - 60 60 520

Website ontwikkeling


Op zoek naar geschikte leveranciers voor website ontwikkeling? Bent u op zoek naar een webdesigner of een ontwikkelaar van een webwinkel? Ontvang verschillende offertes voor website ontwikkeling.

Nieuwe Website laten maken

Uw website is het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. Wat het doel van uw website ook is. alles is mogelijk met professionele websiteontwikkeling! Haal meer uit uw website en kies voor professionele webdesigners. Vergelijk snel tot 3 offertes!

Webshop laten maken

Heeft u een webshop of wilt u een webshop beginnen? Of u nu een volledig nieuwe webshop wilt, of uw webshop slechts wilt vernieuwen, wij vinden voor u de beste aanbiedingen. Vertel ons wat u nodig heeft en vergelijk snel webdesigners.

Handleidingen & tips

Een website, waar moet ik allemaal op letten?

Wat zijn de kansen, wat zijn de mogelijkheden? Voor wie maakt u een website? Hoe bouwt u een website op? Hoe verzorgt u de PR van uw website? Waarom komen bezoekers terug? Internet is een medium dat steeds meer wordt gebruikt, hieronder een overzicht van de mogelijkheden bij het inzetten van een website.

Uw bekendheid vergroten door internet als communicatiemiddel te gebruiken!

Door middel van internet kan uw onderneming in een handomdraai bekender worden. Via media zoals banners, e-mailing of viral marketing, creëert uw onderneming meer naambekendheid tegen een erg lage prijs. Vergeet niet dat e-mailing of andere reclameboodschappen altijd op lange termijn werken. U kunt beter uw budget gericht inzetten naar een bepaalde doelgroep dan veel reclame te maken naar een grote massa. Onderschat ook de kracht van herhaling niet! Liever vaker één doelgroep richten communiceren dan eenmaal naar een grote massa.