Companeo - 020 - 60 60 520

Watercoolers


Bent u op zoek naar een watercooler voor uw bedrijf? een waterkoeler met flessen of een waterkoeler op de waterleiding? Kies welke watercooler u zoekt en wij vinden voor u de juiste leverancier in waterkoelers.

Watercooler

Een watercooler op de waterleiding is ideaal als u niet met flessen wilt sjouwen. Geniet van onbeperkt heerlijk water uit de waterleidingkoeler. Kies voor koud water op werk en kantoor uit een waterkoeler op de waterleiding

Waterkoeler

Een waterkoeler voor uw bedrijf? U heeft de keuze uit vele modellen en opties. Wilt u een waterkoeler met een fles of aangesloten op de waterleiding? Wilt u gekoeld water, heet water, water op kamertemperatuur? Plat water, bruisend water of bronwater? Het zijn allemaal mogelijkheden wanneer...

Handleidingen & tips

Waterkoelers; Welke waterkoeler kies ik voor mijn bedrijf?

Zowel werknemers als klanten waarderen een glas gekoeld water. Bij de aanschaf van een waterkoeler of waterfontein kunt u tegen een aantal vragen aanlopen zoals; Kopen of huren? Flessenkoelers of waterleidingkoelers? Onderhoudscontract of niet? Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing staan hieronder de verschillende mogelijkheden beschreven.

Heerlijk gezond water uit een waterkoeler. Geniet van koel water.

De zomers worden warmer en wat is er dan lekkerder dan een heerlijk koel glas water. Veel water drinken op een dag is gezond en zeker bij warm weer. Schaf een waterkoeler aan voor uw medewerkers, dat werkt motiverend en verfrissend. Als u een winkel heeft vinden uw klanten een glas koel water uit de waterkoeler vast ook heerlijk. Een waterkoeler op de waterleiding of een waterkoeler met flessen bronwater. Altijd heerlijk, fris, vers en koel water voor al uw medewerkers en klanten.

Zorg ervoor dat de bezoekers aan uw stand persoonlijk en professioneel ontvangen worden.

Stel bezoekers van uw stand meteen op hun gemak. Geef hen voldoende tijd om interesse te krijgen in uw producten en diensten: biedt hen iets te drinken aan! Indien uw stand te groot is en uw team het aantal bezoekers niet kan verwerken, neem dan professionele hostessen in dienst zodat elke prospect vriendelijk onthaald kan worden.