Companeo - 020 - 60 60 520

Wagenparkbeheer en uitrusting


Goed onderhoud van uw wagenpark is belangrijk. U verlengt hierdoor de levensduur van uw bezit aanzienlijk. Weet u hoe u verder uw auto’s inricht? Denk aan speciale stoelen, carrosseriebouw en belettering. Bespaar kosten door tankkaarten en degelijke onderhoudscontracten voor uw wagenpark af te sluiten.

Autobelettering

Val op met uw logo op uw auto. Beletter uw auto met uw bedrijfsnaam of  telefoonnummer. Niemand die u over het hoofd ziet als u uw bedrijfswagen uitrust met autobelettering! Laat uw auto bestickeren. Ideaal gratis reclame maken met uw auto. Vraag nu offertes voor auto belettering aan!

Tankpas voor uw auto

Kies voor de juiste oplossing voor uw brandstofverbruik, een tankpas voor uw wagenpark! Een tankpas is gemakkelijk. Daarnaast heeft u inzicht in het brandstofverbruik en u houdt de autokosten onder controle. Maak voortaan ook gebruik van een tankpas.

Bedrijfswageninrichting

Op zoek naar bedrijfswageninrichting? Wilt u offertes vergelijken voor de inrichting van uw bedrijfswagen? Ontdek welke leverancier voor bedrijfsauto inrichting u hierbij kan helpen.

Handleidingen & tips

Autobelettering is een goedkope vorm van reclame maken.

Val op en beletter uw auto. Autoreclame met behulp van autobelettering is een goedkope vorm van reclame maken. Zet uw logo, naam of website op uw auto en verhoog uw naamsbekendheid. Autobelettering begint bij €300 full colour voor een personenauto. Autobelettering is voordelig autoreclame maken.

Val op met goedkope reclamemiddelen als autobelettering en lichtreclame.

Maak regelmatig reclame voor uw product of dienst in media die uw prospects vaak gebruiken. Vergroot uw naambekendheid met bijvoorbeeld lichtreclame, lichtbakken, autobelettering, etc. U kunt beter langere tijd reclame maken in 1 medium dan verspreid over verschillende media. Maak uw reclame zo doeltreffend mogelijk. Denk eens aan het autobelettering, uw bedrijfslogo op uw auto is professioneel en goedkoop reclame maken! Een lichtbak op uw winlegevel is ook relatief goedkoop en erg effectief. Kies voor mooie en doeltreffende lichtreclame. Een eenmalige investering die zich dubbel en dwars terug verdient.