Companeo - 020 - 60 60 520
Companeo
Companeo helpt u gratis de juiste leverancier te vinden voor Analoge telefooncentrales:
Voip4Finance BV - VOIP Telefooncentrale

Voip4Finance BV - VOIP Telefooncentrale

Veel centrale functies voor gebuikers met een VOIP telefooncentrale

De grootste voordelen: Kies voor het gebruik van een geavanceerde telefooncentrale zonder daarin te hoeven investeren en/of maandelijks grote bedragen te moeten betalen. Heeft u meerdere kantoren, telewerkers, belt u nationaal of internationaal? Iedereen is aangesloten op dezelfde telefoon centrale.
  • Omschrijf uw behoeften
  • Ontvang binnen 48 uur uw offertes of informatie
  • Het is GRATIS, vrijblijvend en eenvoudig in gebruik.
Start hier uw offerte aanvraag voor analoge telefooncentrales

Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.

Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
  • Opgericht in 2000
  • 1.000.000 gebruikers
  • 5.000 Erkende Leveranciers
  • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen

Ontdek deze aanbieding

De Leverancier
voizXL BV

Kerncijfers Opgericht in : 2009 Erkende Companeo Leverancier : juni 2010

Geografische spreiding Landelijk

Alle leveranciers die zich via www.companeo.nl presenteren, zijn erkend door Companeo. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van criteria als betrouwbaarheid en commerciƫle slagkracht.
Het keurmerk "Erkend Companeo Leverancier" verzekerd u dat u benaderd wordt door specialisten. Vakkundige en betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken, en dat alles in een zeer korte tijdspanne.
Kies een Erkende Companeo Leverancier, en u bent verzekerd van de juiste keuze! Lees hier verder.

voizXL BV

voizXL BV is sinds 3,5 jaar bezig met het ontwikkelen en verder uitbouwen van een 100% hosted VoIP omgeving. In eerste instantie is e.e.a. gebruikt voor alleen intern gebruik. Pas vanaf 2,5 jaar geleden hebben we onze hosted diensten voor het eerst ook aan andere partijen aangeboden. Door de specifieke eisen en wensen van onze cliƫnten is de functionaliteit de afgelopen jaren fors uitgebreid en zijn we in staat om vrijwel aan alle gewenste functionaliteiten te voldoen.Om de kwaliteit te maximaliseren en kwantiteit te garanderen maken we sinds 1,5 jaar gebruik van onze eigen SIP servers. Deze functioneren redundant onder high availability in een aantal beveiligde serverparken in Nederland waar wij van een rechtstreekse verbinding met de backbone gebruik maken.

Activiteit van voizXL BV: Doordat de VoIP oplossing 100% hosted is en voizXL beschikt over een OPTA vergunning zijn we in staat om elk gewenst nummer op elk gewenste locatie via onze telefonie af te leveren. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een stabiele internetverbinding met genoeg bandbreedte. De oplossing is dus 100% locatie onafhankelijk. Alles wat via ons platform belt is intern verkeer en zodoende gratis.
De voordelen van voizXL op een rijtje:

Stabiele en zeer hoge kwaliteit van de telefoonverbinding.
Enorme flexibiliteit, waar ook ter wereld bereikbaar.
Minimaal 30% - 50% besparing op de huidige telefoonkosten, daarnaast heeft u geen dure centrale hiervoor
nodig.

Uw eigen nummers verhuizen gewoon mee.
Onbeperkte hoeveelheid nummers beschikbaar met elk gewenst land of regiocode.
Met voizXL bent u niet gebonden aan een bepaalde internetprovider.
Telefonie middels voizXL biedt dezelfde professionele mogelijkheden die alle dure lokale centrales ook bieden (en meer).

Referenties van voizXL BV: De klanten van voizXL zijn actief in diverse branches, zowel grote als kleinere bedrijven, nationaal en internationaal. De meeste van onze klanten kiezen voor de voizXL oplossingen vanwege de grote mate van flexibiliteit en vele mogelijkheden. Daarnaast speelt uiteraard ook de prijs een rol. Ondanks dat er zeker besparingen zijn te realiseren komt dat toch vaak op de tweede plaats bij het kiezen voor VoIP telefonie. voizXL levert haar oplossingen vooral binnen het (groot) MKB; vanaf zo'n 10 werkplekken tot enkele honderden werkplekken.

Wilt u eerst enkele referenties inwinnen alvorens te kiezen voor voizXL? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op en wij brengen u graag in contact met een of meerdere van onze klanten, al naar gelang uw wens en branche.


Voip4Finance BV - VOIP Telefooncentrale van leverancier voizXL BV - Companeo adviseert u:

Veel centrale functies voor gebuikers met een VOIP telefooncentrale

» Kies voor het gebruik van een geavanceerde telefooncentrale zonder daarin te hoeven investeren en/of maandelijks grote bedragen te moeten betalen. Heeft u meerdere kantoren, telewerkers, belt u nationaal of internationaal? Iedereen is aangesloten op dezelfde telefoon centrale.


Deze aanbieding maakt deel uit van: Analoge telefooncentrales.
Vraag een offerte in Analoge telefooncentrales