Companeo - 020 - 60 60 520

Uw klanten een geschenk aanbieden

Beloon uw trouwe klanten met een geschenk, zij zijn loyaal naar u, wees dat ook naar uw klanten. Het is altijd belangrijk om uw klanten te tonen dat ze belangrijk zijn en hoe kunt u dat beter doen dan door hen af en toe een geschenk aan te bieden. Uw klanten zullen dit gebaar erg waarderen, profiteer daarvan! Ontdek de verschillende mogelijkheden.

banner0
Handleiding
Elke stap in uw project : Uw klanten een geschenk aanbieden

Relatiegeschenken worden erg gewaardeerd, vooral als ze origineel zijn! Parachutespringen, karting, thalassotherapie, massage, een gastronomisch pakket, maar ook klassieke relatiegeschenken met een sterke toegevoegde waarde: een aktetas, een mooie pen, ... Laat een positieve indruk bij op uw klanten, ze komen dan zeker bij u terug!

Promotiemateriaal wordt meestal bedrukt met de bedrijfsnaam en uw logo en vormt prima materiaal voor relatiegeschenken wanneer u een groot aantal klanten wilt bereiken. Daarnaast ligt de gemiddelde waarde van een bestelling een stuk lager. T-shirts, pennen, aanstekers, USB-sticks, miniradio\'s, ...Uw naam en adres liggen bij wijze van spreke op tafel bij uw klanten, zo doet u ongemerkt ook aan promotie. Ze zullen het op prijs stellen en aan uw onderneming denken iedere keer dat ze uw geschenk gebruiken. Hou rekening met een wat langere levertijd en bestel daarom op tijd. Zeker wanneer u een grotere hoeveelheid op het oog heeft: vaak worden deze producten in het Verre-Oosten gemaakt.