Companeo - 020 - 60 60 520

Omzetverhoging voor uw winkel of bedrijf.

U wilt omzetverhoging? Dat kan heel gemakkelijk. Met de juiste reclamemiddelen kunt u eenvoudig uw omzet verhogen. heeft u al gedacht aan een webshop of webwinkel? Hoe staat het met uw lichtreclame en autobelettering? Heeft u al een mooie huisstijl ontwikkelt en het juiste drukwerk? Vind hier oplossingen voor omzetverhoging.

banner0
Handleiding
Elke stap in uw project : Omzetverhoging voor uw winkel of bedrijf.

Heeft u al een mooie website? Hoeveel verkeer komt er naar uw website toe? Een website is een mooi visitekaartje maar u kunt er veel meer mee doen. Ontwikkel uw website in een webwinkel of webshop en genereer meer omzet door verkopen via internet. Een aantrekkelijke webshop of webwinkel kan een substantiële bijdrage aan uw omzetverhoging leveren! Laat de ontwikkeling van uw website over aan professionals en niet aan hobbyisten. Het is wel uw visitekaartje!

Kondig de opening of uitbreiding van uw bedrijf maar ook andere evenementen zoals een uitverkoop, nieuwe collecties of extra diensten van uw winkel of bedrijf aan in de lokale pers (dagbladen, huis-aan-huis bladen, regionale kranten, ...). Onderhoud contacten met de regionale pers. Stuur persberichten uit naar de pers bij de opening van een nieuwe winkel of lancering van een nieuw product. Het kost u relatief weinig maar u vergroot wel uw bekendheid.

Val op en beletter uw auto. Autoreclame met behulp van autobelettering is een goedkope vorm van reclame maken. Zet uw logo, naam of website op uw auto en verhoog uw naamsbekendheid. Autobelettering begint bij €300 full colour voor een personenauto. Autobelettering is voordelig autoreclame maken.

Heeft u al een prachtige lichtbak of andere lichtreclame op uw gevel? Val op met een verlicht uithangbord met uw logo erop. U trekt gegarandeerd meer klanten met opvallende lichtreclame. Kies uit de vele mogelijkheden die lichtreclame u biedt. Helemaal op maat voor uw bedrijf. Mooi voor uw omzet...

Het spreekt voor zich dat uw klanten en prospects uw visitekaartje krijgen waarop alle bereikbaarheidsgegevens van uw bedrijf correct op vermeld staan. Een klantenkaart is een uitstekende klantenbinder. Bij een x-aantal aankopen kunt u uw klanten een leuk presentje aanbieden. Dat werkt verrassend effectief!