Companeo - 020 - 60 60 520

Telefooncentrale nodig? Ontvang snel scherpe offertes voor telefooncentrales!

Telefooncentrale

Een VOIP Telefooncentrale biedt u perfecte flexibiliteit mbt uw zakelijke telefonie. Met een VOIP telefooncentrale belt u via uw internetaansluiting waardoor uw belkosten minimaal worden! Bespaar ook op uw zakelijke telefoonkosten met een VoIP bedrijfstelefooncentrale.


- Informatie van Companeo:

» Met een professionele telefooncentrale beheert u al uw inkomende en uitgaande oproepen. Via deze informatie vindt u de telefooncentrale die bij uw bedrijf past! Wilt u een nieuwe telefooncentrale aanschaffen? Of wilt u uw oude telefooncentrale upgraden en onderhouden? Wilt u meer te weten komen over de nieuwe technologieën?   Afhankelijk van de wensen en behoeften van een bedrijf kunnen de kosten van een telefooncentrale flink verschillen. Ook het type telefooncentrale is afhankelijk van de specifieke behoeften van bedrijven.   Ten eerste is het belangrijk om te weten dat men kan kiezen uit interne of externe telefooncentrales. Tegenwoordig kiezen vele bedrijven voor een extern beheerde telefooncentrale die via internet werkt. Een voorbeeld hiervan zijn de IP-centrex centrales, welke werken via VoIP. Toch is het ook nog steeds mogelijk om een vaste telefooncentrale aan te schaffen. Hiertoe behoren de PBX-centrales, IPBX centrales en alles-in-één zakkelijk pakketten.   De financiering van een telefooncentrale hangt af van het type telefooncentrale dat wordt gekozen. Zo kan een interne telefooncentrale gemakkelijk aangekocht worden, maar een extern beheerde telefooncentrale wordt te huur aangeboden.   Het onderhoud en de installatie van de telefooncentrale kan worden uitbesteed aan de leverancier, zowel wanneer er gekozen wordt voor een interne als externe telefooncentrale.  

Vergelijk de Erkende Companeo Leveranciers in de categorie Telefooncentrale en ontvang binnen 48 uur uw gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Ontdek meer over :
Checklisten voor:
De door Companeo Erkende Leveranciers bij u in de buurt :
Onze partners voor: TELEFOONCENTRALE
  • voizXL BV

» Telefooncentrale : Ontvang gratis meerdere offertes binnen 48u van leveranciers van TELEFOONCENTRALES bij u in de buurt, gespecialiseerd in Telefooncentrales.

Vraag een offerte in telefooncentrale
Begin hier met uw offerte aanvraag voor een Telefooncentrale
Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.
Wilt u de rood gemarkeerde vraag invullen? Anders kunnen wij uw aanvraag niet correct behandelen.
  • Schrijf u nu in op de Companeo nieuwsbrief
  • Ik ontvang graag aanbiedingen van Companeo partners.
Progressie
Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
  • Opgericht in 2000
  • 1.000.000 gebruikers
  • 5.000 Erkende Leveranciers
  • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen
Gelezen in de pers
Inmiddels vinden 1.000.000 bedrijven diensten via Companeo waarvan ze soms eerder niet wisten dat ze bestonden.
NRC.nl