Companeo - 020 - 60 60 520

Shortlease. Heeft u voor minimaal 2 maanden een auto nodig? Dan is shortlease uw oplossing!

Shortlease
 • Vul de vragenlijst in voor shortlease.
 • Ontvang Snel offertes van shortlease bedrijven.
 • Het is GRATIS, eenvoudig en zonder verplichtingen.

- Informatie van Companeo:

» Shortlease is een perfecte autolease oplossing wanneer u een auto voor middellange termijn nodig heeft. Shortlease is voordeliger dan huren. Shortlease uw leaseauto voor een termijn langer dan 3 maanden maar korter dan 2 jaar.

Vergelijk de Erkende Companeo Leveranciers in de categorie Shortlease en ontvang binnen 48 uur uw gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Ontdek meer over :
Checklisten voor:
 • Bespaar op uw autokosten door autolease
  Uw autokosten zijn een grote kostenpost. Een auto aanschaffen is een flinke investering. Na de aanschaf bent u al 50% aan waarde kwijt. Let op dat u naast deze autoaanschaf ook nog eens de afschrijving op uw auto heeft, de rentekosten, de verzekeringen, de reparatiekosten voor uw auto en de belastingen, een flinke post aan autokosten. Met autolease heeft u geen last van onvoorziene autokosten. U betaalt maandelijks 1 factuur voor uw leaseauto en wanneer uw leaseauto stuk gaat krijgt u een vervangende leaseauto. Alle autokosten worden door de leasemaatschappij voor u geregeld. Autolease komt in een aantal vormen. Shortlease is handig als u voor kortere tijd een leaseauto wilt leasen. Full operational autolease is ideaal als u wilt profiteren van het gemak en geen zorgen wil hebben m.b.t. uw wagenpark. Kies voor uw wagenpark de autolease oplossing die het beste bij uw bedrijf past en bespaar fors op uw autokosten met full operational autolease of shortlease autolease. Volgende pagina « Bespaar eenvoudig op uw bedrijfskosten en vergroot uw cashflow. »
De door Companeo Erkende Leveranciers bij u in de buurt :
Onze partners voor: SHORTLEASE

» Shortlease, lease een auto voor een maand of een kwartaal. Shortlease is een ideale lease constructie. Kies voor shortleasing en vraag offertes aan voor de shortlease van uw bedrijfsauto!

Vraag een offerte in shortlease
Start hier uw offerte aanvraag voor shortlease
Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.
Wilt u de rood gemarkeerde vraag invullen? Anders kunnen wij uw aanvraag niet correct behandelen.
 • Schrijf u nu in op de Companeo nieuwsbrief
 • Ik ontvang graag aanbiedingen van Companeo partners.
Progressie
Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
 • Opgericht in 2000
 • 1.000.000 gebruikers
 • 5.000 Erkende Leveranciers
 • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen
Gelezen in de pers
Inmiddels vinden 1.000.000 bedrijven diensten via Companeo waarvan ze soms eerder niet wisten dat ze bestonden.
NRC.nl