Companeo - 020 - 60 60 520

Salaris en verloning


Heeft u de salarisadministratie en uw verloning op orde? De juiste salarissen op tijd uitbetalen is belangrijk voor goed gemotiveerd personeel.  Ontvang snel offertes voor salarisadministrateurs, payroll bedrijven of verloningsbedrijven.

Payroll en loonadministratie

Payroll en loonadministratie

Payroll bedrijven

Bij payrolling geeft u uw werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van de betreffende payroll-onderneming. Hierdoor ontdoet u zich van specialistische juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en bijvoorbeeld...

Loonadministratie

Verloon uw medewerkers via payrolling! De loonadministratie kunt u op verschillende manieren inrichten; een simpel softwarepakket tot gespecialiseerde salarisverwerking die u extern door deskundigen laat doen.  U bent geen juridisch werkgever meer dus dat scheelt risico. Kies de juiste...

Salarisadministratie

Een simpel softwarepakket tot gespecialiseerde salarisverwerking die u extern door deskundigen laat doen. Verloon uw medewerkers via payrolling! U bent geen juridisch werkgever meer dus dat scheelt risico. Kies de juiste oplossing voor uw salarisadministratie!

Verloningsbedrijven

Op zoek naar een veloningsbedrijf om uw medewerkers uit te betalen? Ontvang snel en gemakkelijk offertes van bedrijven die gespecialiseerd zijn in verlonen van medewerkers! Payrolling is een groeiend fenomeen in Nederland, vooral in de horecasector.

Actualiteit

Persoonality - PayrollingGepubliceerd 28/11/2011 door Persoonality

HR Assurance, meer dan payrolling alleen
Door kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, actuele sociale en fiscale wetgeving en Arbo-regels, de wet Poortwachter, ziekteverzuim en re-integratie kan Persoonality u bij uw personeelsbeleid ondersteunen en verantwoordelijkheden van u overnemen.

FlexExpert - Payroll - effectieve verloning van medewerkers!Gepubliceerd 28/11/2011 door FlexExpert

Verminder werkgevers risico's met payrolling tegen een lage prijs!
FlexExpert is een payroller met betere dienstverlening en meer flexibiliteit tegen lagere kosten. besteed uw salarisadministratie uit en verminder arbeidsrisico's met payrolling.

Serviceburo de Vries B.V. - SalarisadministratieGepubliceerd 07/09/2011 door Serviceburo de Vries B.V.

Serviceburo de Vries B.V. - Salarisadministratie
Voor sommigen van u is dit nog steeds een vraag maar voor ons is dit al tijden lang dagelijkse kost. De uitspraak "Ieder zijn vak" is voor ons nog steeds waar, doe dat waar je goed in bent. Om die rede beperkt Serviceburo de Vries haar diensten tot het verwerken van salarisadministraties. Met een voor uw situatie passende oplossing verwerken wij met plezier uw salarisadministratie. Elke periode weer en ook op maandag. Mocht u vragen hebben, dan belt u ons gewoon even op.

Payroll Works - VerloonbedrijfGepubliceerd 07/09/2011 door WePayPeople

Payrolling en Salarisadministratie voor ondernemers
Voor veel bedrijven is payrolling nog een nieuw begrip. En dat terwijl het al sinds de jaren 70 in Nederland gedaan wordt. Bij Payrolling neemt PayrollWorks het juridisch werkgeverschap van u over. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over administratieve en fiscale handelingen en bijbehorende risico’s. U selecteert wie u hebben wilt en wij doen de rest.