Companeo - 020 - 60 60 520

Postkamerinrichting


Dit onderwerp wordt vaak onderschat. U kunt een hoop tijd en efficiency winnen door een postkamer%u2013 of afdeling goed in te richten. Hier heeft uw bedrijf direct voordeel bij. Verwerkt uw bedrijf veel post? Dan helpt zelfs een frankeermachine snel zijn geld terugverdienen. Uw receptie zal u dankbaar zijn met de oplossingen die hier voor uw bedrijf op een rijtje zijn gezet.

Frankeermachine

Een frankeermachine huren? Handig voor als u veel post of pakjes verstuurt. Kies voor het huren van een frankeermachine en profiteer van lagere portokosten!

Frankeermachine kopen

U wilt een frankeermachine kopen? Dat kan, bespaar door het kopen van een frankeermachine op uw postzegels. Bovendien gaat frankeren met een frankeermachine veel sneller.

Frankeerapparaat

Met een frankeerapparaat bespaart u op de verzendkosten van uw mailings. Verstuurt u veel post? Dan is een frankeermachine uw oplossing. Profiteer van lagere frankeertarieven. Dat is mooi meegenomen. Huur of koop nu een frankeerapparaat!

Couverteermachine

Heeft uw postkamer al een couverteermachine ? Een couverteermachine vouwt, vult en sluit uw poststukken tot 10 maal sneller dan handmatig! Een couverteermachine helpt u efficiënt tijd besparen! Couverteermachines zijn erg praktisch voor het snel inbinden van uw bedrijfsdocumenten.

Vouwmachine

Heeft uw postkamer al een vouwmachine? Een vouwmachine of couverteermachine vouwt u brieven of folders tot 10 maal sneller dan handmatig! Een vouwmachine is efficiënt tijd besparen! Vouwmachines of couverteermachines zijn erg praktisch voor het snel inbinden van uw bedrijfsdocumenten.

Verzenden van brieven en pakjes

Een betrouwbare pakketdienst die op tijd uw pakjes aflevert, dat is een hele geruststelling! Heeft u al een adresseersysteem om uw mailings mee te adresseren? Een koeriersdienst nodig? Vind hier de leverancier die u helpt bij de verzending van uw brieven, post en pakketten!

Handleidingen & tips

Bespaar op uw portokosten met een frankeermachine

Staat u nog in de rij bij het postkantoor voor postzegels? Plakt u nog steeds postzegels op al uw enveloppen? Dat is kostbare tijd verspillen. Bovendien kunt u uw brieven en enveloppen veel goedkoper frankeren met behulp van een frankeermachine! U bespaart zo flink op uw portokosten. Wanneer u meer dan 15 poststukken per dag frankeert dan bespaart u dat al gauw 20% op uw portokosten op jaarbasis met een frankeermachine. U kunt een frankeermachine huren voor nog geen euro per dag! Bespaar zo makkelijk op uw portokosten. Natuurlijk kunt u ook een frankeermachine kopen. Bepaal zelf hoe u op uw portokosten wilt besparen. Het het frankeren van uw poststukken gaat razendsnel. Moderne NetSet digitale frankeermachines worden automatisch met portotegoed bijgeladen zodat u altijd voldoende...

Frankeren met een frankeermachine, folders vouwen met een couverteersysteem of een DM Mailservice.

Bespaar tijd en geld met behulp van een frankeermachine, een couverteermachine of vouwmachine of een adresseersysteem. Met een frankeermachine kunt u eenvoudig al uw post frankeren. Het frankeren gaat praktisch automatisch. Uw frankeertegoed wordt tegenwoordig automatisch via de telefoonlijn gedownload op uw frankeer machine. Snel en makkelijk frankeren dus. Een frankeer machine is rendabel vanaf zo'n 15 poststukken per dag. Een couverteermachine of vouwmachine is uitermate geschikt voor vouwen van folders en het vullen van veel enveloppen. Wilt u meer versturen? Bij grotere hoeveelheden kunt u profiteren van de voordelige onderhandelde posttarieven van een gespecialiseerd Direct Mailhouse (vanaf 1.000 poststukken). Met een adresseer systeem print u razendsnel adressen op enveloppen....

Verstuur een professionele mailing naar een specifieke doelgroep!

Informeer uw klanten regelmatig en hou ze op de hoogte van uw producten en diensten. Een gerichte mailing is hiervoor een uistekend hulpmiddel. Afhankelijk van de hoeveelheid zorgt u zelf voor het afdrukken van de documenten (enkele tientallen), doet u een beroep op een professionele reprograaf (van honderd tot enkele duizenden exemplaren) of op een drukker (duizenden exemplaren) zodat u van de voordeligste eenheidsprijs kan genieten.
Actualiteit

Neopost BV - Frankeermachine kopenGepubliceerd 12/07/2011 door neopost

Frankeermachine kopen? Bespaar fors op uw portokosten!
Zijn uw frankeerkosten ten minste €80,- per week? Dan is het kopen van een frankeermachine dé oplossing. Handig en snel voorziet u de post van porto. De frankeermachine drukt uw bedrijfslogo rechtsboven op de brief! Koop nu een frankeermachine en start ook met besparen!