Companeo - 020 - 60 60 520

Personeelsplanning


Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor personeelsplanning? verlofplanningen, urenregistratie hulpmiddelen, tijdregistratie of projectplannning software? Ontdek de leveranciers voor uw personeelsplanning en houd uren, aanwezigheid en declarabiliteit effectief bij!

Prikklokken

Hoe regelt u de uren registratie binnen uw bedrijf? Heeft u al een urenregistratie systeem, prikklok of tijdsregistratie systeem? Kies nu ook voor een urenverantwoording systeem! Een prikklok is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om na te gaan wanneer een werknemer binnen is gekomen en...

Tijdregistratie

Met een tijdregistratie systeem zorgt u ervoor dat de werkuren van uw personeel netjes worden geregistreerd? Vergelijk de mogelijkheden voor tijdregistratie systemen en uw uren administratie en verloning van gewerkte uren zijn altijd in order!

Projectplanning

Hulp nodig bij het organiseren van alle aspecten van een project? Vergelijk leveranciers voor advies, opzet en beheer van projectplanningen! Het doel van project planning is duidelijkheid op het resultaat creĆ«ren, prestaties tussentijds meten en risico’s minimaliseren.

Urenadministratie

Hoe regelt u de urenadministratie binnen uw bedrijf? Heeft u al een urenregistratie systeem, prikklok of urenadministratie systeem? Kies nu ook voor een urenadministratie systeem!

Urenregistratie software

Hoe regelt u de urenverantwoording binnen uw bedrijf? Heeft u al een urenregistratie systeem, prikklok of tijdsregistratie systeem? Kies nu ook voor een urenverantwoording systeem!

Urenverantwoording

Hoe regelt u de urenverantwoording binnen uw bedrijf? Heeft u al een urenverantwoordingssystemen, prikklok of tijdsregistratie systeem? Kies nu ook voor  urenverantwoordingsoftware!

Verlofplanning

Zorg ervoor dat uw inzicht heeft in uw complete verlofplanning. Dat geeft u de mogelijkheid om van te voren de juiste maatregelen te nemen. Vergelijk leveranciers voor uw verlofplanningen.

Actualiteit

Bodet - ProjectplanningGepubliceerd 12/05/2011 door Bodet Nederland BV voorheen Kok Tijdregistratie BV

Eindelijk een eenvoudige software voor de planning van verlofperiodes!
KELIO, een gebruiksvriendelijke oplossing voor: - tijdregistratie - urenregistratie - personeels- en roosterplanning - toegangscontrole - project- of orderregistratie - tijdklok via badgeklok, GSM, handheld of biometrie Van zelf installeren tot projectplanning door Bodet Nederland.