Companeo - 020 - 60 60 520
Companeo
Companeo helpt u gratis de juiste leverancier te vinden voor Koffiezetapparaat:
Nescafé - Koffie apparatuur

Nescafé - Koffie apparatuur

Een zakelijk koffiezetapparaat van Nescafé is gewoon genieten van koffie !

  • Omschrijf uw behoeften
  • Ontvang binnen 48 uur uw offertes of informatie
  • Het is GRATIS, vrijblijvend en eenvoudig in gebruik.
Start hier uw offerte aanvraag voor koffiezetapparaat

Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.

Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
  • Opgericht in 2000
  • 1.000.000 gebruikers
  • 5.000 Erkende Leveranciers
  • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen

Ontdek deze aanbieding

De Leverancier
Nescafé op het werk

Kerncijfers Opgericht in : 1900 Erkende Companeo Leverancier : februari 2007 Omzet : 396000 K€ Aantal personeelsleden : 280000

Geografische spreiding

Heel Nederland

Details van de aanbieding
De grootste voordelen: Kies voor zowel warme als koude dranken uit één koffiezetapparaat . Geniet van onderhoudsgemak. Bespaar tijd, kosten en moeite en profiteer van maximale service. Kies vandaag nog voor een koffieapparaat en laat uw klanten en medewerkers genieten van alle heerlijke koffievariaties van Nescafé!
Speciale Aanbieding voor Companeo gebruikers. GRATIS PROEFPLAATSING EN
GRATIS ASSORTIMENTSDOOS t.w.v. €125,- *
Nestlé Professional Beverages

Wereldwijd klinken dezelfde verzoeken: keuze uit vele koffievariaties, een hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs en snel geserveerd. Tegelijkertijd wil men simpele bediening, minder afval en een machine die eenvoudig schoon te houden is. Om aan deze verwachtingen te voldoen heeft Nestlé Professional speciale koffieconcepten ontwikkeld.


Nestlé Professional is onderdeel van Nestlé en is met het merk NESCAFÉ de nummer 1 koffieleverancier wereldwijd. Zij bieden innovatieve Beverage concepten aan de business-to-business markt.


Met hun concepten bieden zij een eenvoudig antwoord op de complexe vraag in de markt. De nieuwste concepten NESCAFÉ Alegria en NESCAFÉ Milano zijn daarvan het tastbare resultaat.


NESCAFÉ Alegria; Hét koffieconcept dat staat voor kwaliteit en gemak
 

nescafe alegria

NESCAFÉ Alegria biedt een gemakkelijk en kostenefficiënt concept dat voldoet aan de wensen van uw medewerkers en gasten. U biedt vele heerlijke koffievariaties met het grootste gemak. Zo stemt NESCAFÉ de koffievoorziening binnen uw bedrijf perfect op uw wensen af.


NESCAFÉ Milano: Hét luxe koffieconcept dat uw omzet verhoogt
 

nescafé Milano

NESCAFÉ Milano is een innovatief koffieconcept dat het verrassend eenvoudig maakt om uitzonderlijk lekkere koffie te serveren.

 

Het is dé kans om koffieliefhebbers aan u te binden met barista-kwaliteit. Die kwaliteit bereikt u met één druk op de knop, dus eenvoudig en gemakkelijk voor uw gasten en medewerkers.


Duurzaamheid; het NESCAFÉ Plan
 

Sinds 1962 werkt NESCAFË samen met koffieboeren om te zorgen dat de koffie verantwoord wordt geproduceerd en van de beste kwaliteit is. Zij begrijpen dat uw klanten en gasten waarde hechten aan duurzaamheid en MVO. Daarom doen ze er alles aan om het gehele koffieproces, van boon tot kop koffie, zo verantwoord mogelijk te maken. Het NESCAFÉ Plan is een wereldwijd initiatief waarbij zij samen met hun partners meerwaarde bieden aan iedereen die betrokken is bij het proces van koffieproductie tot koffieconsumptie.


Het NESCAFÉ plan omvat drie duurzaamheidspijlers:

  • verantwoorde landbouw
  • verantwoorde productie
  • verantwoorde consumptie

NESCAFÉ gaat
‘Beyond the cup’ om het verschil te maken van boon tot kop.
Koffieconcepten die keer op keer de beste kop koffie leveren
Ingrediënten van hoge en constante kwaliteit
Eenvoud in bediening; geen gedoe
Betrouwbare koffiemachines
Een wereldpartner die altijd dichtbij staat
Nestlé Professional
 
* Vraag naar de voorwaarden.

Nescafé op het werk

Nescafé op het werk is onderdeel van Nestlé Nederland, de grootste koffieleverancier ter wereld. Naast NESCAFÉ ook bekend van merken MAGGI, KITKAT, SMARTIES en nog veel meer.

Activiteit van Nescafé op het werk:

NESCAFÉ is een A-merk, dat staat voor kwaliteit. NESCAFÉ is een wereldmerk met wereldproducten. Maar door het unieke concept van samenwerking met regionale dealers, biedt NESCAFÉ een snelle, flexibele service.

Onze koffiespecialisten weten als geen ander wat voor koffievoorziening het best bij uw organisatie past. Zij kunnen u assisteren bij het maken van een keuze uit de verschillende koffiemachines. Daarnaast kunnen zij u extra uitleg geven over de service en levering van producten door onze NESCAFÉ preferred dealers.

NESCAFÉ werkt met een netwerk van 16 preferred dealers die zorgen voor de service en de levering van producten. Deze dealers zijn sterke spelers in hun eigen regio. Door deze regionale aanpak, spreekt de dealer de "taal" van de streek en is men flexibel en snel als het gaat om service en levering.

Wereldwijd worden er per jaar maar liefst 100 miljard kopjes NESCAFÉ gedronken. Per seconde wordt er 3600 keer ergens ter wereld, thuis of op het werk, een kopje NESCAFÉ gedronken. NESCAFÉ biedt een breed scala aan koffievoorzieningen voor de professionele markt. Er is voor elk type bedrijf een aantrekkelijke optie.
NESCAFÉ staat al ruim 60 jaar voor topkwaliteit koffie én koffiespecialiteiten. Innovatie is de basis voor NESCAFÉ%u2019s succes. NESTLÉ stelt de hoogste eisen aan het gehele proces van teelt tot eindproduct. Alleen koffiebonen van de beste herkomst worden naar strenge selectie gemelangeerd, gebrand en gemalen. Daarna zorgt de unieke vriesdroogmethode van NESTLÉ voor 100% verse koffie met een optimale smaak.

Alle NESCAFÉ machines worden uitgebreid getest in eigen onderzoekscentra. Onze jarenlange ervaring met professionele machines en koffiespecialiteiten garanderen u een optimale kwaliteit koffie die kop na kop constant en betrouwbaar is.


Nescafé - Koffie apparatuur van leverancier Nescafé op het werk - Companeo adviseert u:

Een zakelijk koffiezetapparaat van Nescafé is gewoon genieten van koffie !

» Kies voor zowel warme als koude dranken uit één koffiezetapparaat . Geniet van onderhoudsgemak. Bespaar tijd, kosten en moeite en profiteer van maximale service. Kies vandaag nog voor een koffieapparaat en laat uw klanten en medewerkers genieten van alle heerlijke koffievariaties van Nescafé!


Deze aanbieding maakt deel uit van: Koffiezetapparaat.
Bekijk een andere aanbieding in Koffiezetapparaat: Voorbeeld van offerteaanvragen zakelijk koffiezetapparaat in Wijchen, groothandel in koffiezetapparaat in Bergen Op Zoom, Cafeja in Beilen, prijzen van miko apparaten in Lichtervelde, offerte aanvraag koffiezetapparaat in Ter Apel, koffiezetapparaten koffie thee chocolademelk in Dasgadga, koffiezetapparaat restaurant in Hilversum, zakelijk koffiezetapparaat kopen in Rotterdam, D E koffie in Nijmegen, koffie zet apparaat bedrijf in Ankeveen Vraag een offerte in Koffiezetapparaat