Companeo - 020 - 60 60 520

Medewerkerstevredenheid


Wilt u de medewerkerstevredenheid verbeteren? Gemotiveerde werknemers werken harder en zijn productiever dan ongemotiveerde werknemers. Doe uw voordeel met onze oplossingen op het gebied van medewerkerstevredenheid en incentives op personeelsgebied zodat u snel weer effectieve en gestimuleerde medewerkers heeft rondlopen! Werknemers motiveren is echt niet zo heel moeilijk!

Onze leveranciers
  • Koffiemax
  • Fortune hot drinks
  • Nescafé op het werk
  • Gaasbeek's Automatenservice

Kerstboom op kantoor

Kerstboom op kantoor? Mooi!

Fruitmanden

Een fruitmand op kantoor is kiezen voor bewust gezond genieten op kantoor. Bied uw personeel vers fruit of stuur uw zieke medewerker een fruitmand. Een fruitmand is het gezonde alternatief en wordt zeker gewaardeerd.

Kerstpakketten 2012

Vraag snel meerdere offertes aan voor het kerstpakket voor uw personeel. Ontvang tot 3 vergelijkende prijsoffertes voor de kerst pakketten in uw bedrijf. Zo bent u er zeker van dat uw personeel het beste kerst pakket ontvangt, voor de beste prijs. Zo bezorgt u uw medewerkers een prettige kerst!

Incentives

Stimuleer uw omzet en de targets van uw verkopers met een leuke incentive. Medewerkers die wat harder lopen dan de rest verdienen een incentive! Uw omzet is er bij gebaat en uw personeel wordt gemotiveerd!

Personeelsfeesten

Organiseer eens een leuk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Vind hier ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje! Motiveer uw medewerkers met een spetterend personeelsfeest!

Loopbaanadvies en -ontwikkeling

Houd uw medewerkers tevreden en zorg voor loopbaanontwikkeling. Medewerkers willen groeien binnen uw organisatie. Bied hen loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Uw medewerkers worden zo weer gemotiveerd in hun werk en u profiteert daarvan.

Klimaatbeheersing

Een schoon werkklimaat betekent een lager ziekteverzuim en is veel prettiger werken! Verbeter uw werkklimaat met een rookcabine, een luchtreiniger, airconditioning of groenvoorziening. Creëer een schoon werkklimaat voor uw werknemers!

Koffieautomaten

Een koffieautomaat op werk is ideaak. Schenk voortaan heerlijke koffie uit een professionele koffieautomaat. Kies uit verschillende maten en modellen koffieautomaten. Voor elk bedrijf is er wel een koffieautomaat die voldoet aan uw wensen. Kies voor kopen, huren of leasen. Bruikleen van een...

Handleidingen & tips

Eindelijk een makkelijk rookbeleid. Schaf een rookcabine aan...

Een goed rookbeleid is bij wet een vereiste. De rookwetgeving schrijft voor dat u een rookbeleid maakt. Heeft u een rookruimte die aan alle wettelijke eisen voldoet? Een rookcabine is een heel praktische oplossing en geeft invulling aan uw rookbeleid. Deskundigen helpen u bij uw rookbeleid en de wettelijke bepalingen waar een rookruimte aan moet voldoen. Profiteer van een rookcabine! Heeft u ook al eens gedacht aan een luchtreiniger op kantoor. een luchtreiniger zorgt voor verse lucht en filtert alle onzuiverheden uit de lucht. Voor een beter binnenklimaat kiest u voor een luchtreiniger en/of een rookcabine.

Incentives voor uw personeel

Geef uw verkopers een leuke incentive bij het behalen van hun targets. Een incentive stimuleert hen meer omzet voor uw bedrijf te genereren en werkt sterk motiverend. Van cadeaucheques, reischeques of andere geschenken. Een incentive wordt bij uw personeel enorm gewaardeerd. Organiseer ook eens een leuk personeelsfeest! Dat werkt voor iedereen stimulerend. Een geslaagd personeelsfeest is leuk en is goed voor het groepsgevoel en de betrokkenheid bij uw bedrijf!

Koffiezetapparaten voor op kantoor of in uw winkel.

Begin de dag met een heerlijk vers kopje koffie op werk of in de winkel. Schaf een professioneel koffiezetapparaat aan en laat uw medewerkers genieten van heerlijke koffie op werk. Een koffiezetapparaat met warme dranken zoals espresso, cappuccino, chocolademelk, thee en soep. Een koffiezetapparaat hoeft niet zoveel te kosten. Tegenwoordig huurt u al een koffiezetapparaat voor 1 euro per dag. Laat uw klanten er ook van profiteren. Geen gedoe met koffiepads maar heerlijk verse koffie uit een koffiezetapparaat! Voor elk bedrijf is er een geschikt koffiezetapparaat op maat. Laat u voorlichten welk koffiezetapparaat voor uw situatie de beste is...

Dring uw ziekteverzuim terug met een luchtreiniger.

Zorg voor een gezond kantoorklimaat. Doe aan luchtreiniging en verbeter uw kantoorklimaat met schone en verse lucht. Een luchtreiniger kan uitkomst bieden bij het verbeteren van uw kantoorklimaat. Een gezond kantoorklimaat is van groot belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Een rookcabine voor uw rokende medewerkers kan een goede oplossing zijn voor een beter kantoorklimaat. Uw medewerkers blijven dicht bij hun werkplek waardoor de efficiency verbetert. Minder ziekteverzuim werkt kostenbesparend! Werk aan een beter kantoorklimaat en overweeg een luchtreiniger of rookcabine. Profiteer van productievere medewerkers die minder vaak ziek zijn.
Actualiteit

Nescafé KoffieautomatenGepubliceerd 27/05/2013 door Nescafé op het werk

Met een professionele koffieautomaat van Nescafé verwent u klanten en personeel!
Kies voor zowel warme als koude dranken uit één koffieautomaat. Geniet van onderhoudsgemak. Bespaar tijd, kosten en moeite en profiteer van maximale service. Kies vandaag nog voor een koffieautomaat en laat uw klanten en medewerkers genieten van alle heerlijke koffievariaties!

Koffieautomaten van Fortune hot drinksGepubliceerd 14/11/2011 door Fortune hot drinks

Fortune vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie
Fortune levert u een complete warme drankenservice met persoonlijk contact en snelle service.

Koffiemax - KoffieautomatenGepubliceerd 28/02/2011 door Koffiemax

Full-service koffievoorzieningen voor bedrijven, verenigingen, scholen en horeca!
Dagelijks ongestoord genieten van heerlijke koffie, espresso, cappuccino, chocolade en thee met onze hoogwaardige koffiezetautomaten die u kunt kopen of leasen. Profiteer bij aankoop van een nieuwe koffieautomaat gratis direct van 48 maanden full-service en onderhoud. Uw oude koffiezetapparaat inruilen is ook geen probleem!

Gaasbeek's Automatenservice - KoffieautomatenGepubliceerd 22/02/2011 door Gaasbeek's Automatenservice

Geniet van verse koffie én een snelle service van uw specialist in koffieautomaten.
Geniet van verse koffie én een snelle service van uw koffieautomaten specialist. Gaasbeek is preferred dealer van zowel Douwe Egberts als Nescafé en levert hiernaast tevens enkele andere merken. Kies uw nieuwe of tweedehands koffieautomaat en binnen 72 uur staat uw automaat klaar om koffie, cappuccino, chocolademelk, enz. te schenken!