Companeo - 020 - 60 60 520
Companeo
Companeo helpt u gratis de juiste leverancier te vinden voor Boekhoudkantoren:
Kok Accountants - Boekhouding en accountancy

Kok Accountants - Boekhouding en accountancy

Persoonlijke dienstverlening

De grootste voordelen: Kok Accountants biedt bedrijven en organisaties ondersteuning en advies op bedrijfseconomisch, fiscaal, organisatorisch en administratief terrein, met als doel maximale effectiviteit in de bedrijfsvoering en duurzame resultaatberekeningen tot stand te brengen.
  • Omschrijf uw behoeften
  • Ontvang binnen 48 uur uw offertes of informatie
  • Het is GRATIS, vrijblijvend en eenvoudig in gebruik.
Start hier uw offerte aanvraag voor boekhoudkantoren

Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.

Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
  • Opgericht in 2000
  • 1.000.000 gebruikers
  • 5.000 Erkende Leveranciers
  • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen

Ontdek deze aanbieding

De Leverancier
Kok Accountants

Kerncijfers Opgericht in : 2008 Erkende Companeo Leverancier : mei 2009 Aantal personeelsleden : 7

Alle leveranciers die zich via www.companeo.nl presenteren, zijn erkend door Companeo. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van criteria als betrouwbaarheid en commerciƫle slagkracht.
Het keurmerk "Erkend Companeo Leverancier" verzekerd u dat u benaderd wordt door specialisten. Vakkundige en betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken, en dat alles in een zeer korte tijdspanne.
Kies een Erkende Companeo Leverancier, en u bent verzekerd van de juiste keuze! Lees hier verder.

Kok Accountants

Kok Accountants is eenaccountants-, administratie- en advieskantoor.

Activiteit van Kok Accountants: Alle soorten accountancywerkzaamheden, financiƫle dienstverlening, belastingaangiften, advisering en salarisadministraties.

Kwaliteitslabels en certificeringen: Lid van de beroepsvereniging NOvAA te Den Haag, lid van de brancheverenigingen Extendum te Zeist en NOVAK te Den Haag, alsmede lid van het netwerk BNI chapter Jade te Amsterdam.

Referenties van Kok Accountants: 100 kleine en middelgrote ondernemingen bestaande uit B.V., ZZP-ers en stichtingen, waaronder kinderdagverblijven, vastgoedfondsen, ingenieurs etc.


Kok Accountants - Boekhouding en accountancy van leverancier Kok Accountants - Companeo adviseert u:

Persoonlijke dienstverlening

» Kok Accountants biedt bedrijven en organisaties ondersteuning en advies op bedrijfseconomisch, fiscaal, organisatorisch en administratief terrein, met als doel maximale effectiviteit in de bedrijfsvoering en duurzame resultaatberekeningen tot stand te brengen.


Deze aanbieding maakt deel uit van: Boekhoudkantoren.
Bekijk een andere aanbieding in Boekhoudkantoren: Voorbeeld van offerteaanvragen boekhouder delft zzp in Delft, boekhouders sumatrastraat in Amsterdam, boekhouder gezocht utrecht in Utrecht, boekhoudkantoor met schuldhulp in Zwaagdijk-Oost, goedkope boekhouder leeuwarden in Stiens, gooedkoop boekhouders in amsterdam in Amsterdam Vraag een offerte in Boekhoudkantoren